Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+

Zobraziť katalóg
Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+
Kryt na mobil – skladá sa zo zadnej časti krytu z TPU a rámu z polykarbonátu, dokonale priľne a chráni najzraniteľnejšie miesta v rohoch, vojenská certifikácia, Air Cushion technológia, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP006l8wi134 Produktové číslo:  593CS22938

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+ Predaj skončil

Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+

Nová séria ochranných krytov značky Spigen možno vyzerá elegantne a dobre, ale to neznamená, že dokonale neochráni váš telefón. Sivý kryt Spigen Neo Hybrid Crystal umožňuje dokonalú ochranu vášho smartfónu Samsung Galaxy S9+ a navyše zanechá jeho eleganciu a malé rozmery. Neo Hybrid Crystal tvoria dve vrstvy vyrobené z pevného polykarbonátu a plastického TPU. Vďaka tomu skvele priľne k telu telefónu a ochráni jeho hrany vrátane rohov.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Spigen Neo Hybrid Crystal pre Samsung Galaxy S9+

  • Moderný dizajn v sivom vyhotovení
  • Kombinácia dvoch materiálov zaisťuje kvalitnú ochranu
  • Vojenská certifikácia odolnosti
  • Ochranný kryt podporuje bezdrôtové nabíjanie a synchronizáciu krytu
  • Priehľadná zadná strana krytu
  • Kompatibilita so smartfónom Samsung Galaxy S9+

Dizajn a ochrana na prvom mieste

Vďaka dvojvrstvovému zloženiu nemusíte mať strach o poškodenie vášho telefónu. Mäkká časť skvelo priľne k telu telefónu a zaistí jeho ochranu aj napriek svojej minimálnej hrúbke. Hrany sú vytvorené z polykarbonátu, ktorý kryt dostatočne vystuží a ochráni ho pred prudkými nárazmi. Povrchová úprava zaručuje minimálnu tvorbu odtlačkov prstov a minimálnu klzkosť.

Ochranný kryt umožňuje štandardné funkcie

Sivý Spigen Neo Hybrid Crystal podporuje bezdrôtové nabíjanie a synchronizáciu s krytom. Ďalej tiež disponuje výrezmi pre konektory a prístupom k tlačidlám. Môžete teda pohodlne využívať váš smartfón, bez toho aby ste museli zložiť ochranný kryt.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií