Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+

Zobraziť katalóg
Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+
4,0 2 hodnotení
Kryt na mobil pre Samsung Galaxy S9+, tpu a polykarbonát
Kód:  SP006l8wi131 Produktové číslo:  593CS22975

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+ Predaj skončil

Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+

Nová séria ochranných krytov značky Spigen možno vyzerá elegantne a drobne, ale to neznamená, že dokonale neochráni váš telefón. Temne čierny kryt Spigen Neo Hybrid Urban umožňuje dokonalú ochranu vášho smartfónu Samsung Galaxy S9+ a naviac zanechá jeho eleganciu a drobné rozmery. Neo Hybrid Urban tvoria dve vrstvy vyrobené z pevného polykarbonátu a plastického TPU. Vďaka tomu skvele priľne k telu telefónu a ochráni jeho hrany vrátane rohov.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Spigen Neo Hybrid Urban pro Samsung Galaxy S9+

  • Moderný dizajn s kombináciou temnej a matnej čiernej farby
  • Kombinácia dvoch materiálov zaisťuje kvalitnú ochranu
  • Vojenská certifikácia odolnosti
  • Ochranný kryt podporuje bezdrôtové nabíjanie a synchronizáciu krytu
  • Neo Hybrid Urban s technológiou Air Cushion dokonale chráni rohy telefónu

Dizajn a ochrana na prvom mieste

Vďaka dvojvrstvovému zloženiu nemusíte mať strach o poškodenie vášho telefónu. Mäkká časť skvelo priľne k telu telefónu a zaistí jeho ochranu aj napriek svojej minimálnej hrúbke. Hrany sú vytvorené z polykarbonátu, ktorý kryt dostatočne vystuží a ochráni ho pred prudkými nárazmi. Povrchová úprava zaručuje minimálnu tvorbu odtlačkov prstov a minimálnu klzkosť.

Ochranný kryt umožňuje štandardné funkcie

Spigen Neo Hybrid Urban podporuje bezdrôtové nabíjanie a synchronizáciu s krytom. Ďalej tiež disponuje výrezmi pre konektory a prístup ku tlačidlám. Môžete teda pohodlne využívať váš smartfón bez toho, aby ste museli odstrániť ochranný kryt.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spider Neo Hybrid Urban Midnight Schwarz Samsung Galaxy S9 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spider Neo Hybrid Urban Midnight Schwarz Samsung Galaxy S9 +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Neo Hybrid Urban Midnight Black Samsung Galaxy S9+.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií