AlzaBoxy Q1 Star Wars

SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4

Zobraziť katalóg
SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4
5 3 hodnotení
Ochranná fólia pre Xperia Z4
Kód:  SP004a9fi1H Produktové číslo:  SGP11538
SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4 Predaj skončil

SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4

Súprava ochranných fólií pre šikovný mobilný telefón Xperia Z4, ktorá poskytuje precíznu ochranu a zároveň zachováva pôvodný pocit z ovládania telefónu. Folie na displej aj zadnú stranu je veľmi odolná a úplne transparentné, takže si jej pri používaní ani nevšimnete. Navyše priľne k displeju a netvorí žiadne vzduchové bubliny, ako je tomu u bežných ochranných fólií. Zároveň neovplyvňuje citlivé dotykové ovládanie telefónu. Vlastnosti displeja zostanú absolútne nedotknuté a nevznikne ani nepríjemný dúhový efekt.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Xperia Z4

Balenie:
2x fólia na prednú stranu
1x fólia na zadnú stranu

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej a zadnú časť prístroja Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej a zadnú časť prístroja Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Displayschutzfolie Kristall Xperia Z4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Displayschutzfolie Kristall Xperia Z4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Screen Protector Crystal Xperia Z4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií