Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM

Zobraziť katalóg
SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM
Ochranné sklo pre Samsung Galaxy A5, tvrdosť 9H, špeciálny povrch zabraňujúci odtlačkom prstov, transparentná
Kód:  SP006l8z Produktové číslo:  SGP11837

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM

Praktická pomôcka, ako efektívne zamedziť poškodeniu či celkovému zničeniu vášho zariadenia. Progresívny vývoj priniesol unikátnu technológiu o tvrdosti 9H, ktorá nedovolí ani čerstvo nabroušenému nožmi poškodiť tablet. Vývojári sa postarali o to, aby aj pri bežnom používaní a bežnom pádu sa vášmu displeju nemôže nič stať. Pri výrobe ale uvažovali aj nad extrémnymi podmienkami, kedy sa pod veľkou silou sklo poškodí. V tomto prípade dôjde iba k jeho popraskaniu, nie rozsypaniu. Sklo zostáva pohromade, prípadne odpadnú iba neostré kúsky. Vďaka tomuto máte istotu, že aj pri rozbití ochranného skla, nehrozí vám, samotnému displeju či zariadení takmer žiadne nebezpečenstvo.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

hlavné prednosti

  • Oleofóbny vrstva zabraňujúci vzniku odtlačkov prstov
  • Tvrdosť 9H odolá aj ostrému nožu či klinca
  • Vyrobené presne na mieru daného tabletu
  • 100% transparentnosť, ktoré nezakrýva prednosti a krásu zariadení
  • neskresľuje ovládanie
  • Jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín
  • Zaoblené hrany a tenké prevedenie

Dokonalý a funkčný doplnok

Maximálne jednoduchá inštalácia bez nanášania lepidla, zaoblené hrany umožňujúce nosiť zariadenie v látkovom puzdre, naprostá priehlednosť, vysoká citlivosť dotyku, tvrdosť dosahujúci stupnice 9H a olefóbní vrstva, ktorá zamedzí vzniku nevzhledných odtlačkov prstov. Tieto a mnohé ďalšie superlatívy definujú tvrdené sklo od spoločnosti Spigen.

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií