Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro

Zobraziť katalóg
SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro
Ochranné sklo – tvrdosť 9H, špeciálny povrch zabraňujúci odtlačkom prstov, celý povrch GLAS.tR SLIM je transparentný, maximálna priehľadnosť
Kód:  SP008a8r Produktové číslo:  SGP11802

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro Predaj skončil

SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro

Praktická pomôcka, ako efektívne zamedziť poškodeniu či celkovému zničeniu vášho iPadu PRO. Progresívny vývoj priniesol unikátnu technológiu o tvrdosti 9H, ktorá nedovolí ani s čerstvo nabrúsenémi nožmi poškodiť tablet. Vývojári sa postarali o to, aby sa aj pri bežnom používaní a bežnom páde vášmu displeju nič nestalo. Pri výrobe ale uvažovali aj nad extrémnymi podmienkami, kedy sa pod veľkou silou sklo poškodí. V tomto prípade dôjde iba k jeho popraskaniu, nie rozsypaniu. Sklo zostáva pohromade, prípadne odpadnú iba neostré kúsky. Vďaka tomuto máte istotu, že aj pri rozbití ochranného skla vám nehrozí, samotnému displeju či zariadení takmer žiadne nebezpečenstvo.

Hlavné prednosti

  • Oleofóbna vrstva zabraňujúca vzniku odtlačkov prstov
  • Tvrdosť 9H odolá aj ostrému nožu či klincu
  • Vyrobené presne na mieru daného tabletu
  • 100% transparentnosť, ktoré nezakrýva prednosti a krásu zariadenia
  • Neskresľuje ovládanie
  • Jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín
  • Zaoblené hrany a tenké vyhotovenie

Dokonalý a funkčný doplnok

Maximálne jednoduchá inštalácia bez nanášania lepidla, zaoblené hrany umožňujúce nosiť zariadenie v látkovom puzdre, naprostá priehľadnosť, vysoká citlivosť dotyku, tvrdosť dosahujúca stupnice 9H a olefóbna vrstva, ktorá zamedzí vzniku nevzhľadných odtlačkov prstov. Tieto a mnohé ďalšie superlatívy definujú tvrdené sklo od spoločnosti Spigen.

 

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaka je toto velikost ? je dostupné sklo pro 10,5 palce? děkuji

Diskusia a poradňa k SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro
Príslušenstvo pre SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Screen Protector GLAS.tR SLIM iPad Pro.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií