Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ

Zobraziť katalóg
Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ
Kryt na mobil pre LG G7, TPU, mäkký
Kód:  SP003c2f2b3 Produktové číslo:  A27CS23032

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ Predaj skončil

Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ

Chcete zabezpečiť svojmu telefónu extra ochranu navyše? Vyberte si ochranný kryt SPIGEN Slim Armor v transparentnej farbe, ktorý disponuje vojenskou certifikáciou. Ide o veľmi odolný duálny kryt skladajúci sa z dvoch častí. Zadná časť krytu je z TPU a jeho rám je vyrobený z polykarbonátu. Kryt SPIGEN Slim Armor je určený pre LG G7 ThinQ a poskytuje mu náležitú ochranu. Jeho ďalšou výhodou je veľmi príjemný povrch a precízne vyhotovenie. To určite oceníte hneď po jeho nasadení. Ochranný kryt neblokuje žiadne vstupy pre káble či konektory. Ľahko sa nasadzuje i dáva dole. Poteší aj integrovaný výklopný stojan na zadnej strane, ktorý ešte zvyšuje možnosti krytu.

Kľúčové vlastnosti krytu Spigen Slim Armor v transparentnej farbe

  • Ochranný kryt pre mobilný telefón LG G7 ThinQ v transparentnej farbe
  • Extra ochrana mobilného telefónu, ktorá spĺňa vojenskú certifikáciu
  • Zvýšená odolnosť proti pádom a poškriabaniu
  • Jednoduchá manipulácia a žiadne blokované vstupy
  • Praktický výklopný stojan (napríklad pre pohodlnejšie sledovanie videí, obrázkov)

Prečo ochranný kryt na mobil LG G7 ThinQ?

Používať len samotný mobilný telefón LG G7 ThinQ bez krytu sa nemusí vyplatiť. Pretože už po niekoľkých týždňoch alebo mesiacoch jeho používania môžete riešiť drobné praskliny, škrabance a ďalšie kozmetické chyby. Práve preto bol navrhnutý ochranný kryt z veľmi pevného polykarbonátu, ktorý vďaka svojej tenkosti a ľahkosti navyše nenaruší línie mobilného telefónu. Ak vám niekto zavolá, máte mobil ihneď po ruke. A keď po niekoľkých mesiacoch porovnáte mobilný telefón s krytom a bez krytu, je jasné, kto je víťaz.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Priehľadná Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Priehľadná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u tohoto krytu je špatný popis. Kryt nemá výklopný stojánek ani se neskládá ze dvou částí. Objednal jsem si ho na základě popisu a ihned jsem ho uložil do šuplíku.

Dobrý den, pasuje tento kryt s ochranným sklem Epico Glass 2.5D pro LG G7 - černé: https://www.alza.cz/epico-glass-2-5d-pro-lg-g7-cerne-d5506540.htm

Diskusia a poradňa k Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ
Príslušenstvo pre Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Crystal Clear LG G7 ThinQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Slim Armor LG G7 ThinQ, kristálytiszta.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií