Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+

Zobraziť katalóg
Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+
Ochranný kryt – dvojdielna konštrukcia krytu, výsuvná zadná časť krytu pre uloženie karty či bankoviek, Air Cushion technológia, spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP006l8wi111 Produktové číslo:  593CS22951

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+ Predaj skončil

Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+

Vysoko odolný ochranný kryt Spigen Slim Armor CS umožňuje jednak špičkovú ochranu vášho smartfónu Samsung Galaxy S9 Plus a jednak skryté úložisko pre hotovosť alebo 1 až 2 platobné karty či iné karty so štandardnými rozmermi. Celé puzdro kombinuje pevný polykarbonát a odolný TPU. Na prvý pohľad vás ochranný kryt pre Samsung Galaxy S9 Plus zaujme hlavne svojou eleganciou a prémiovou zlato-ružovou farbou. Doprajte svojmu telefónu to najlepšie a kúpte mu kryt Spigen Slim Armor CS Rose Gold.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Slim Armor CS Rose Gold pre Samsung Galaxy S9+

  • Dvojdielna konštrukcia ochranného krytu umožňuje umiestnenie kreditných kariet
  • Air Cushion technológia zabezpečuje minimálne poškriabanie zadnej strany smartfónu
  • Certifikácia pre splnenie vojenskej normy MIL-STD 810G-516.6
  • Možnosť bezdrôtového nabíjania a synchronizácie krytu s telefónom
  • Prístup k fotoaparátu a všetkým potrebným konektorom
  • Maximálna priľnavosť k špičkovému smartfónu Samsung Galaxy S9+

Odolnosť krytu na 1. mieste

Spigen Slim Armor CS Rose Gold je certifikovaný pre vojenskú normu odolnosti MIL-STD 810G-516.6, ktorá sa skladá z niekoľkých náročných testov. Medzi hlavné patrí napr. test odolnosti pádu z výšky 1,6 metra, ktorý sa opakuje 26-krát. Môžete si byť teda istí, že váš Samsung Galaxy S9+ zostane s týmto krytom v bezpečí.

Možnosť uchovania karty v ochrannom kryte

Spigen Slim Armor CS tvorí konštrukcia rozdelená do dvoch dielov. Hlavná časť obsahuje úložný priestor pre mince, bankovky alebo dve karty so štandardnými rozmermi. Ak teda nechcete ťahať peňaženku so sebou, môžete si napríklad občiansky preukaz a platobnú kartu uchovávať pri telefóne. Druhá časť krytu slúži iba ako zatváracie dvierka pre bezpečné uchovanie vašich cenností.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Slim Armor CS Rose Gold Samsung Galaxy S9+.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií