AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go

Zobraziť katalóg
Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go
5 1 hodnotení
Puzdro na tablet Microsoft Surface Go, mäkké, ochrana displeja pred poškriabaním, výrezy na konektory a tlačidlá, integrovaný stojan a zatváranie na magnet
Kód:  SP0100a10 Produktové číslo:  J06CS25184

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go Predaj skončil

Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go

Snažíte sa nájsť elegantné riešenie, ako ochrániť svôj tablet pred neblahými následkami prípadného pádu? Mäkké puzdro na tablet Spigen bude určite dobrou voľbou. Spoľahlivo ochráni tablet s veľkosťou uhlopriečky do 10". Húževnaté vyhotovenie Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go sa postará o to, že váš tablet bude ako v bavlnke. Navyše vás nijako nelimituje pri pužívaní tlačidiel, fotoaparátu či reproduktorov. Čierna farba puzdra na tablet len prirodzene dopĺňa jeho celkový vzhľad.

Významné prednosti puzdra na tablet Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go

  • Integrovaný stojanček sa vám bude hodiť pri čítaní alebo sledovaní filmov
  • Obal na tablet obsiahne modely do veľkosti 10"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, pasoval by aj na MS Surface GO 2, ktorý je 10,5'' ?

Diskusia a poradňa k Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go
Príslušenstvo pre Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Stand Folio Black Microsoft Surface Go. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Stand Folio Schwarz Microsoft Surface Go. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Stand Folio Schwarz Microsoft Surface Go. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Stand Folio tok Microsoft Surface Go készülékhez - fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií