Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SPIGEN Tough Armor Tech Satin Silver

Zobraziť katalóg
SPIGEN Tough Armor Tech Satin Silver
4,7 3 hodnotení
Ochranný kryt pre iPhone 6 / 6S, s carbon motívom, skladá sa z dvoch častí, dokonale priľne a chráni najzraniteľnejšie miesta v rohoch vďaka Air Cushion technológiu, vojenská certifikácia, odolnosť pri páde
Kód:  SP003c2b9q1x2 Produktové číslo:  SGP11744

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Tough Armor Tech Satin Silver

Ochranný kryt SPIGEN Tough Armor Tech pre iPhone 6 / 6S v atraktívnom spracovania ponúka perfektnú ochranu vášho mobilného telefónu. Jedná sa o ďalší ochranný kryt tejto veľúspešnej značky.

Vylepšená verzia Tech si vás získa celým radom vylepšení. Medzi najdôležitejšie patria najmä Air Cushion technológia, ktorá pomocou dodatočnej ochrannej vrstvy, ktorá absorbuje nárazy, chráni telefón pred poškodením. V neposlednom rade potom oceníte povrch s carbon motívom, vďaka ktorému vám nikdy nevykĺzne.

Ochrana bez kompromisov

Jeho vydarené prevedenie zachováva všetky kontúry telefónu a skvele tak podčiarkuje jeho vzhľad. Ako materiál bola použitá kombinácia vysoko odolného TPU a polykarbonátu.

Inteligentná konštrukcia krytu umožňuje ľahký prístup ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Docela peknú vychytávkou je prítomnosť krytky napájacieho konektora. Reproduktor zostal voľný, aby použitím krytu nebola nijako narušená jeho funkčnosť. V neposlednom rade je potrebné vyzdvihnúť originálny design, ktorý podčiarkne jedinečný vzhľad vášho iPhone 6 / 6S a dodá mu osobitý štýl.

Kľúčové vlastnosti

  • Povrch s carbon motívom
  • Technológia Air Cushion
  • Zachovaný prístup k tlačidlám a portom
  • Dokonalá ochrana pred pádmi
  • Vojenská certifikácia MIL-STD 810G-516.6
  • Štýlový dizajn

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Tough Armor Tech Satin Silver iPhone 6/6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Rüstung Tech Satin Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Rüstung Tech Satin Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Kemény páncél Tech Satin Silver.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií