Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear

Zobraziť katalóg
SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear
Ochranný kryt pre iPhone 6
Kód:  SP003c2b2f Produktové číslo:  SGP11362

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear Predaj skončil

SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear

Hybridní ochranný kryt tvořený kombinací TPU a polykarbonátu je určen pro Apple iPhone 6. Výrobce, léty prověřená firma SPIGEN, nabízí v tomto modelu extrémní ochranu proti poškrábaným zádům vašeho smartphonu, přesto však kryt díky jeho tloušťce téměř nepocítíte a navíc je vzadu průhledný, takže dává vyniknout logu výrobce.

Kryt je samozřejmě určen pouze pro Apple iPhone 6, proto jsou všechny otvory pro přístup ke konektorům přesně vyměřeny a nestane se, že by se k nim kabel nedostal. Kryt je měkký na dotek, přesto je velmi pevný a zachovává minimalistický design výrobku. Díky tomu vám telefon ukrytý v tomto obalu skvěle padne do rukou a jen tak z nich nevyklouzne.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, obal mne velmi zaujal. Jen by mě zajímalo, jestli přední kryt nebrání, nebo nesnižuje účinnost dotyku telefonu. Děkuji za odpověď, Štěpánková zdeňka

Diskusia a poradňa k SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Ultra Hybrid FX Crystal Clear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN FX Ultra-Hybrid Crystal Clear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN FX Ultra-Hybrid Crystal Clear. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN hibrid FX Ultra Crystal Clear.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií