Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spinpop Tongue Out Emoji

Zobraziť katalóg
Spinpop Tongue Out Emoji
2,0 1 hodnotení
Držiak – univerzálny, elegantný a účelový, bezpečný úchyt, možno použiť ako stojan na sledovanie filmov a videí, ľahké nalepenie na zadnú stranu zariadenia
Kód:  POPSOa1 Produktové číslo:  SP17-EMOJ-5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spinpop Tongue Out Emoji Predaj skončil

Spinpop Tongue Out Emoji


Moderný držiak SpinPop Tongue Out Emoji pre smartfóny a tablety

Mobilné telefóny bývajú vybavené radom užitočných funkcií, jedna dôležitá im ale stále chýba, a tou je skutočne pohodlné držanie. Ak často píšete textové správy, radi vytvárate originálne selfie alebo cez smartfón sledujete filmy, môžete vaše zariadenie vylepšiť praktickou vychytávkou SpinPop Tongue Out Emoji. Tento univerzálny viacúčelový držiak využijete pre akýkoľvek typ mobilu či tabletu. Stačí ho jednoducho prilepiť na zadnú stranu zariadenia. SpinPop vám ponúkne komfortné držanie, ale poslúži aj ako stojan pri videohovoroch alebo sledovaní filmov. Úchyt je maximálne bezpečný, vďaka čomu zamedzíte pádom a poškodeniu vášho prístroja.


Zaujme dizajnom aj funkčnosťou

SpinPop Tongue Out Emoji s motívom optimistického smajlíka si vás získa nevšedným vyhotovením, ktoré vaše zariadenie pekne ozdobí a dodá mu netradičný vzhľad. Pri počúvaní hudby iste oceníte možnosť omotania slúchadiel okolo držiaka. Táto funkcia káblového organizéra vám pomôže neposlušné, zamotávajúce sa slúchadlá konečne skrotiť. Najdôležitejšia samozrejme zostáva funkcia pohodlného držania, vďaka ktorej vás nebudú bolieť ruky ani po dlhom, zapálenom chatovaní a perfektné selfie zaobstaráte v rekordnom čase. SpinPop sa skvele hodí pri fotení skupinových fotografií, kde sa musí do záberu vojsť viac ľudí zároveň. Nie vždy je totiž ľahké tento typ selfie naaranžovať tak, aby žiadny človek nechýbal. 


Špeciálna konštrukcia šetrí priestor

Držiak vám nezaberie prakticky žiadne miesto naviac, pretože je zasúvací. Samotný názov SpinPop napovedá, že zasunutý držiak stačí otočiť a môžete ho hneď začať používať. Keď budete mobil odkladať, držiak jemne stlačte, pootočte a tým ho zafixujete v stlačenej polohe. Zadná strana zariadenia bude opäť takmer plochá, takže vás SpinPop rozhodne neochudobní o potrebné miesto v taške alebo vo vrecku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spinpop Tongue Out Emoji. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Halterung Spinpop Tongue Out Emoji. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spinpop Tongue Out Emoji.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií