AD homeoffice PET

SpinRemote

Zobraziť katalóg
SpinRemote
4,0 1 hodnotení
Ovládač bezdrôtový, ovládanie gestami, 360° infrar, Bluetooth 4.0, Wi-Fi (SPIN App), kompatibilita s iOS 8.0/Android 4.3, 2x AA
Kód:  SDC1A Produktové číslo:  SDC-1

SpinRemote


Revolučný diaľkový ovládač

SpinRemote je revolučný diaľkový ovládač, ktorý umožňuje inteligentné ovládanie domácnosti a spotrebičov pomocou gest. Ovládač disponuje 360-stupňovým infračerveným vysielačom, bluetooth a WiFi pripojením, vďaka čomu si bude rozumieť s každým zariadením vo vašej domácnosti. Už v základe ponúka SpinRemote predinštalované pokyny pre vybrané značky spotrebičov ako sú napr. Philips Hue, Nest, Sonos, Bose a mnoho ďalších.

vypnuté
SPIN Remote

vypnuté
SPIN Remote

Jednoduché použitie

Zariadenie s vami bude komunikovať pomocou vibrácií tzv. haptickej odozvy. K dispozícii máte 20 jednoduchých gest, možnosť vytvorenia 7 profilov, medzi ktorými je možné prepínať pomocou poklepania na ovládač. Každý profil je signalizovaný iným farebným podsvietením. SpinRemote je tiež unikátny v tom, že ho ľahko naučíte pokyny aj z originálneho diaľkového ovládania.


Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie pomocou gest
  • Kompatibilita s Android a iOS
  • Veľké množstvo podporovaných zariadení
  • Batériové napájanie s dlhou výdržou
  • Jednoduché naprogramovanie
  • Bluetooth 4.0
vypnuté
SPIN Remote

vypnuté
SPIN Remote

Ovládanie cez mobilné aplikácie

Jednoducho prepínajte programy na televízore či meňte intenzitu osvetlenia pomocou jedného zariadenia. Ďalšou výhodou je, že všetky nastavenia a konfigurácie môžete vykonávať prostredníctvom mobilného telefónu či tabletu s nainštalovanou mobilnou aplikáciou. Nechýbajú ani pravidelné aktualizácie, ktoré vám prinesú nové funkcie a stále sa rozširujúcu databázu podporovaných spotrebičov. Nespornou výhodou je tiež veľmi dlhá výdrž batérie (2× AA).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SpinRemote
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIN Remote. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIN Remote. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIN Remote. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SpinRemote - Távírányító.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií