AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ABUS MonTrailer polar white

Zobraziť katalóg
ABUS MonTrailer polar white
Prilba na bicykel MTB, pánska, dámska, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-Mold, EPS, 12 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 350g
Kód:  SPTABUS019nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS MonTrailer polar white Predaj skončil

ABUS MonTrailer polar white

Radi si na bicykli vyjdete do prírody? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, s ktorej pomocou budete pri jazde vždy v bezpečí. Tento model je svojím konštrukčným riešením určený pre muža a ženu. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a hmotnosť se rovná 350 g. Prilba na bicykel ABUS MonTrailer polar white je robená predovšetkým na jazdu na horskom bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Výber prilby by mala ovplyvniť aj certifikácia, ktorú získala. Pri tejto prilbe ide o certifikáciu typu NTA8776. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí In-Mold, EPS. Pre in-mold technológiu je typické prepojenie polystyrénovej výplne a škrupiny, čím zlepšuje odolnosť a pevnosť. Zapínanie prilby na bicykel zaistí otočné koliesko. Na zabránenie potenia hlavy má dizajn prilby 12 ventilačných otvorov. Prilba je pohodlná a bezpečná aj vďaka vystuženiu, ktoré vo vnútri má.

Kľúčové parametre cyklistickej prilby ABUS MonTrailer polar white

  • Aby vaše jazdy na bicykli boli bezpečné, potrebujete cyklistickú prilbu
  • Hodí sa pre muža a ženu
  • Obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť prilby je 350 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Zapínanie cyklo helmy: otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 12

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS MonTrailer polar white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS MonTrailer polar white. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS MonTrailer polar white.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií