AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

ABUS MountK deep black L

Zobraziť katalóg
ABUS MountK deep black L
5 6 hodnotení
Prilba na bicykel pánska dámska, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-Mold, EPS, 15 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 320g
Kód:  SPTABUS032 Produktové číslo:  4003318781766

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS MountK deep black L

Prilba na bicykel nie je súčasťou výbavy, ktorú je radno podceňovať, ani rovná cesta nie je zárukou, že nespadnete. Prilba na bicykel ABUS MountK deep black L je zameraná na jazdu v teréne na horských bicykloch. Spoznáte to podľa pevnej konštrukcie, pri niektorých modeloch dlhšej tylovej časti alebo štítku proti slnku. Nič vám ale nebráni prilbu používať na MTB, cestičke aj citybiku, určenie ovplyvňuje dizajn, nie bezpečnosť.

Dôležité je, aby vám prilba dobre sedela na hlave veľkosťou i tvarom. Vnútorný obvod prilby na bicykel ABUS MountK deep black L si môžete jemne nastaviť sťahovaním vyriešeným otočným kolieskom v tyle.

Kľúčové znaky prilby na bicykel ABUS MountK deep black L

  • Prilba na bicykel ABUS MountK deep black L váži 320 g
  • 15 otvorov na lepšie odvetrávanie
  • Prilba je určená pre MTB bicykle
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS MountK deep black L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS MountK deep black L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS MountK, mélyfekete - L.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií