Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

ABUS MountZ russet red

Zobraziť katalóg
ABUS MountZ russet red
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania otočné koliesko, EPS a in-mold, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, vhodná pre inline, hmotnosť 260 g, bordová farba
Kód:  SPTabus165nad Produktové číslo:  SPTabus165nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS MountZ russet red

Užívate si cyklistiku v náročnejšom teréne? Preto potrebujete mať príslušnú prilbu na bicykel, ktorá vám v prípade pádu zaručuje ochranu hlavy. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Cyklistická helma je prispôsobená na hlavu s obvodom 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm a 57 cm a jej hmotnosť sa rovná 0,28 kg. Prilba na bicykel ABUS MountZ russet red je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale príde vám vhod aj na bežnej ceste. Než prilbu kúpite, mali by ste si zistiť, ktoré certifikácie má. Táto prilba na bicykel disponuje certifikáciou typu EN 1078:2012 + A1:2012. Veľká časť bezpečnostnej technológie tohto modelu je tvorená EPS a In-mold. Prilbu ľahko zapnete otočným kolieskom. Aby sa vám hlava nepotila, ponúka prilba 13 ventilačných otvorov. Obťažovať vás nebude ani lietajúci hmyz a to vďaka integrovanej sieťke. Na komfortnejšie nosenie a väčšiu bezpečnosť je prilba vnútri vystužená.

Dôležité prednosti prilby na bicykel ABUS MountZ russet red

  • Aby vaše jazdenie na bicykli boli bezpečné, je nutné vlastniť cyklistickú prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Obvod hlavy: 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm a 57 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,28 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bike: Otočné koliesko
  • Na prilbe je k dispozícii sieťka proti hmyzu
  • Počet ventilačných otvorov: 13

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS MountZ russet red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS MountZ russet red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS MountZ russet red.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií