Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

ABUS Moventor shrimp orange M

Zobraziť katalóg
ABUS Moventor shrimp orange M
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel pánska dámska, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-Mold, EPS, 12 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 280g
Kód:  SPTABUS027 Produktové číslo:  4003318817106

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS Moventor shrimp orange M

Prilba na bicykel je základný kameň bezpečnej jazdy – najhoršie úrazy sa stávajú bez nej. ABUS Moventor shrimp orange M je prilba zameraná na jazdu na horskom bicykli. Odtušíte to podľa robustnejšej konštrukcie, v niektorých prípadoch vylepšenej ochrany tylu alebo šiltu. Nič vám nebráni ale helmu používať na ktoromkoľvek jazdnom bicykli, typ helmy má vplyv na dizajn, ale nie bezpečnosť.

Zásadné je, aby helma na hlave pevne držala aj pri krútení hlavou. Veľkosť vložky helmy si môžete jemne pritiahnuť sťahovaním riešeným otočným kolieskom v tyle.

Zásadné vlastnosti helmy ABUS Moventor shrimp orange M

  • Hmotnosť prilby je 280 g
  • 12 otvorov slúžiacich na vetranie a odvod tepla
  • Helma je určená pre MTB bicykle
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy by mohlo být zboží dostupné?

Diskusia a poradňa k ABUS Moventor shrimp orange M
Príslušenstvo pre ABUS Moventor shrimp orange M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS Moventor shrimp orange M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS Moventor, garnéla piros - M.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií