Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

ABUS Smiley 2.0 sharky blue

Zobraziť katalóg
ABUS Smiley 2.0 sharky blue
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel detská pre chlapcov, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-mold, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 220g
Kód:  SPTabus081nad Produktové číslo:  SPTabus081nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS Smiley 2.0 sharky blue

Užívate si jazdenie na bicykli aj v náročnejšom teréne? Potom by pre vás mala byť dôležitá kúpa prilby na bicykel, ktorá vám zaistí ochranu v prípade nehody. Ide o model, ktorý sa vzhľadom na svoje konštrukčné riešenie hodí pre dieťa. Ocenia ju všetci chlapci. Helma na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 45 cm, 46 cm, 47 cm, 48 cm, 49 cm a 50 cm a jej hmotnosť je 0,22 kg. Prilba na bicykel ABUS Smiley 2.0 sharky blue sa hodí na jazdu na MTB bicykli, ale parádu urobí aj na bežných cestách. Výber prilby by mal byť ovplyvnený aj tým, aké certifikácie získala. Táto prilba na bicykel prešla certifikáciami typu EN 1078. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí In-mold. Otočné koliesko sa postará o jednoduché zapnutie prilby na bicykel. Poteniu hlavy zabraňuje to, že na prilbe nájdete 8 ventilačných otvorov. Sieťka zabraňuje hmyzu, aby vletel do prilby. Na poskytnutie toho najvyššieho komfortu a bezpečia, je prilba vnútri vystužená.

Významné parametre prilby na bicykel ABUS Smiley 2.0 sharky blue

  • Ak ste vášnivým cyklistom a chcete byť v bezpečí, potrebujete cyklistickú prilbu
  • Vhodná pre dieťa
  • Obvod hlavy: 45 cm, 46 cm, 47 cm, 48 cm, 49 cm a 50 cm
  • Hmotnosť prilby: 0,22 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Vnútri je prilba vybavená: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bike: Otočné koliesko
  • Prilba je vybavená sieťkou proti hmyzu
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 8

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS Smiley 2.0 sharky blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS Smiley 2.0 sharky blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS Smiley 2.0 sharky blue.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií