AlzaPlus+ sport Star Wars

ABUS Smiley 2.1 white crush

Zobraziť katalóg
ABUS Smiley 2.1 white crush
Prilba na bicykel detská pre dievčatá, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-mold, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, integrovaná led blikačka, hmotnosť 240g
Kód:  SPTabus042nad Produktové číslo:  SPTabus042nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS Smiley 2.1 white crush Predaj skončil

ABUS Smiley 2.1 white crush

Vyrážate často na bicykel a užívate si aj náročnejšie terény? V tom prípade musíte vlastniť prilbu na bicykel, ktorá vás pri páde ochráni. Ide o model, ktorý sa vzhľadom na svoje konštrukčné riešenie hodí pre dieťa. Páčiť sa bude hlavne dievčatám. Cyklistická prilba skvelo sadne na hlavu s obvodom 45 cm, 46 cm, 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm a jej hmotnosť je 0,24 kg. Prilba na bicykel ABUS Smiley 2.1 white crush je najlepšou možnosťou na jazdu na horskom bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Pri výbere prilby je tiež potrebné si overiť, akými certifikáciami prešla. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto cyklo helmy je In-mold. Zapnutie prilby na bicykel je vďaka otočnému koliesku hračka. Poteniu hlavy prilba zabráni tým, že je doplnená o 8 ventilačných otvorov. Sieťka slúži ako ochrana pred hmyzom. Vnútorné vystuženie je zárukou pohodlia a bezpečia.

Zásadné parametre cyklo prilby ABUS Smiley 2.1 white crush

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Navrhnutá pre dieťa
  • Obvod hlavy: 45 cm, 46 cm, 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,24 kg
  • Typ prilby na bike: MTB
  • Vnútri je prilba tvorená: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Prilba má vo výbave sieťku proti hmyzu
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 8

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS Smiley 2.1 white crush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS Smiley 2.1 white crush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS Smiley 2.1 white crush.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií