AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ABUS Viantor velvet black

Zobraziť katalóg
ABUS Viantor velvet black
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – konštrukcia In-Mold, upínanie otočné koliesko, 18 ventilačných otvorov, MIPS: nie, odnímateľná vnútorná vložka, vnútorné čalúnenie, hmotnosť 270g
Kód:  SPTABUS007nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS Viantor velvet black

Prilba na bicykel je základom bezpečnej jazdy, najvážnejšie úrazy sa stávajú práve na hlave. Prilba na bicykel ABUS Viantor velvet black L je určená na jazdu po ceste. Spoznáte to podľa dôrazu na aerodynamiku a podľa toho, že chýba štítok proti slnku, pretože po sklonení nad riadidlá by ste cez neho nevideli. Pokojne môžete ale s prilbou jazdiť na ktoromkoľvek jazdnom bicykli, typ prilby má vplyv na dizajn, nie funkciu.

Podstatné je, aby vám prilba dobre sedela na hlave vďaka správne zvolenej veľkosti. Vnútorný obvod prilby na bicykel ABUS Viantor velvet black L môžete na maximálne pohodlie prispôsobiť kolieskom na zátylku prilby.

Zaujímavé parametre prilby na bicykel ABUS Viantor velvet black L

  • Váha prilby na bicykel ABUS Viantor velvet black je 260 g
  • 18 otvorov slúžiacich na ventiláciu
  • Prilba na bicykel ABUS je určená na cestné bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS Viantor velvet black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS Viantor velvet black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS Viantor, bársonyfekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií