AlzaPlus+ sport AD homeoffice

ABUS Youn-I polar matt

Zobraziť katalóg
ABUS Youn-I polar matt
Prilba na bicykel unisex, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-mold, 17 ventilačných otvorov, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, integrovaná led blikačka, vhodná pre inline, hmotnosť 260g
Kód:  SPTabus063nad Produktové číslo:  SPTabus063nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABUS Youn-I polar matt

Ste zapálený do jazdy na bicykli? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vás v prípade pádu bude chrániť. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Prilba na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm a 57 cm a jej hmotnosť je 0,26 kg. Prilba na bicykel ABUS Youn-I polar matt je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel ABUS Youn-I polar matt sa stane štýlovým aj bezpečnostným doplnkom mestského bicykla. Výber by sa mal odvíjať aj podľa certifikáciou, ktorými prilba prešla. Tento druh cyklo prilby prešiel certifikáciou typu EN 1078. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí In-mold. Jednoduché zapnutie helmy na bicykel vám zaručí prítomnosť otočného kolieska. Poteniu hlavy prilba zabráni tým, že je doplnená o 17 ventilačných otvorov. Sieťka zabraňuje hmyzu, aby vletel do prilby. Vystuženie prispieva k pohodliu a bezpečnosti prilby.

Rozhodujúce parametre prilby na bicykel ABUS Youn-I polar matt

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Určená pre unisex
  • Obvod: 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm a 57 cm
  • Má hmotnosť 0,26 kg
  • Typ cyklo helmy: mestská, MTB/cestná a Skate/Inline
  • Vnútri je prilba vybavená: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Prilba je vybavená sieťkou proti hmyzu
  • Počet ventilačných otvorov: 17

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABUS Youn-I polar matt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABUS Youn-I polar matt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ABUS Youn-I polar matt.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií