AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Abus Youn-I sparkling blue veľkosť M

Zobraziť katalóg
Abus Youn-I sparkling blue veľkosť M
4,5 2 hodnotení
Prilba na bicykel detská, MTB, spôsob zapínania: otočné koliesko, 14 ventilačných otvorov, ;, hmotnosť 240g
Kód:  SPTms2270 Produktové číslo:  4003318128165

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Abus Youn-I sparkling blue veľkosť M

Detská prilba najvyššej triedy je vyrobená sofistikovanou technológiou IN MOLD, takže je odolná proti prasknutiu aj v prípade silného nárazu a poskytuje vyššiu ochranu aj v prípade šikmého nárazu. Samotný skelet je dostatočne hlboký na dokonale zakrytie zátylku a integrovaný štítok zvyšuje bezpečnosť pri čelnom náraze. Preto je viac ako zrejmé, že vaše dieťa bude s touto prilbou nadštandardne chránené. Ku konfortu pri nosení prispieva 14 ventilačných otvorov s integrovanou soeťkou proti hmyzu, bohatá vnútorná výstelka a celoobvodové sťahovanie ZoomSystem. Bezpečnosť zabezpečujú výrazné reflexné odrazové sklá.

Kľúčové vlastnosti

  • Detská cyklistická prilba
  • Nadštandardná ochrana
  • Technológia IN MOLD spája tvrdú škrupinu a vnútornú hmotu absorbujúcu nárazy
  • Integrovaný štítok chráni pri čelnom náraze
  • Dostatočná hĺbka skeletu
  • 14 ventilačných otvorov
  • Integrovaná sieťka proti hmyzu
  • ZoomSystem pre celoobvodové utiahnutie
  • Bohaté vnútorné polstrovanie
  • Neobvykle nízka hmotnosť
  • Reflexné odrazové sklá

Maximálna bezpečnosť

Prilba Abus Youn bola vyrobená špeciálnou technológiou IN MOLD, ktorá umožňuje veľmi efektívnu kombináciu tuhého vonkajšieho plášťa s vnútornou hmotou, ktorá veľmi dobre absorbuje náraz. Výsledkom je mimoriadna odolnosť prilby, ktorá sa  len tak nerozbije. K nebývalej ochrane prispieva tiež Multi-directional Impact Protection posilňujúci odolnosť pri bočnom náraze. Čelnú časť chráni integrovaný štítok a vďaka dostatočnej hĺbke skeletu je optimálne chránený tiež zátylok. 

Optimálna úprava veľkosti

Na rozdiel od lacných detských prilieb nemá Abus Youn nastavenie obvodu len v zadnej tretine prilby, ale môže sa pochváliť celoobvodovým Zoom systémom, ktorý uťahuje plastovú čelenku po celom obvode v zátylku krytú mäkkým čalúnením. Bokom nezostávajú ani prepracované bočné plastové časti pre optimálne upevnenie a usadenie prilby na hlavičke, ktorých aretáciou s nastavuje poloha predných popruhov voči zadným. Pod bradou je potom bajonetové zapínanie.

Veľkosť:
M pre obvod hlavy 52 - 57 cm

Hmotnosť:
260 g

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Dieťa Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
M Hotovo!

Technológia

Technológia
In-mold Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
Otočné koliesko na nastavenie veľkosti Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u helmy se uvádí, že má tzv. MIPS, ale na jiných stránkách u této helmy se to nikdy neuvádí + u helem, které MIPS mají je to napsané přímo na helmě. Můžete nějak ověřit tuto informaci jestli je zde MIPS nebo ne? Děkuji :)

Diskusia a poradňa k Abus Youn-I sparkling blue veľkosť M
Príslušenstvo pre Abus Youn-I sparkling blue veľkosť M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abus Youn-I sparkling blue vel. M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Abus Youn-I sparkling blue méret: M.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií