Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acra KH777

Zobraziť katalóg
Acra KH777
5 3 hodnotení
Inverzná lavica – autotrakčné ležadlo pre postavy až 200cm, nosnosť 136kg, hmotnosť 22kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPT10174 Produktové číslo:  8595042738001 Stránky výrobcu
Acra KH777 156,90 € Momentálne nedostupné

Acra KH777

Cítite, že vaše telo potrebuje nutnú dávku relaxácie a pretiahnutia? Trpíte bolesťami chrbta, ktoré sa ozývajú každý deň so železnou pravidelnosťou? S lavicou Acra KH777 bude váš problém po niekoľkých jednoduchých cvičeniach vyriešený ako mávnutím čarovného prútika.

Kľúčové vlastnosti

  • Odľahčite hornej polovici tela
  • Uvoľnite chrbticu a platničky
  • Odpočívajte zavesení hlavou dole
  • Relaxujte a cíťte blahodarné účinky
  • S pevnou konštrukciou sa nemusíte báť pádu

Osoby do 200 centimetrov a vážiace do 136 kilogramov môžu tento cvičebný nástroj bez problémov používať. Lavica je unikátna v tom, že si môžete pevne prichytiť vaše nohy a zavesiť svoje telo hlavou dole. Tento spôsob ležania bude mať blahodarný vplyv na kĺby a šľachy hornej polovice vášho tela. Dokonca aj chrbtica sa uvoľní, stavce sa dostanú do tej správnej polohy a značný úbytok bolesti pocítite aj v oblasti medzistavcových platničiek.

Produkt je vyrobený z veľmi pevného a odolného materiálu. Celá konštrukcia sa dá ľahko zložiť a ukryť do malých priestorov tak, aby nezaberala miesto v menších bytoch či domoch. Časť na ležanie je vyrobená z príjemného a mäkkého materiálu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da sa to zlozit?

Dobrý den, jde vratit toto zboží když nebudu spokojený se zpracovaním, materialem nebo vzhledem zboží?

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás inverzní stůl Acra ve stavu "Zánovní", tzn. (dle Vašeho popisu) - "Do této kategorie spadá krátkodobě užívané zboží, které následně prošlo důkladnou kontrolou našich odborníků. Zboží je ve výborném stavu." Rád bych Vaše odborníky upozornil, že zboží dorazilo s vytrženým šroubem (jedním ze 4!), kterým je uchycena deska ke konstrukci. Vzhledem k tomu, že je díra v překližce, je to neopravitelné. Kdybyste na tuto závadu upozornili v popisu, určitě bych nekupoval toto zánovní, a Vašimi odborníky (!!!) prověřené zboží.

Diskusia a poradňa k Acra KH777
Príslušenstvo pre Acra KH777
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acra KH777. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acra KH777 gravitációs pad.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií