Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Adidas Small Wristbands Black

Zobraziť katalóg
Adidas Small Wristbands Black
Potítko – 2 ks, materiál vysoko savé froté, veľ. detská
Kód:  SPTm0299 Produktové číslo:  4055014782073 Stránky výrobcu
Adidas Small Wristbands Black Predaj skončil

Adidas Small Wristbands Black

Milujete športovanie? Kúpte si unikátne, značkové potítka Adidas, ktoré odvedú z tela prebytočný pot. Netrápte sa nepríjemným potením a užívajte si športových aktivít! V súprave nájdete 2 ks potítok na zápästie v čiernej farbe. 86 % polyester, 10 % nylon, 3 % elastodién, 1 % elastan sú materiály, ktoré zaisťujú vysokú savosť týchto unikátnych potítok. Potítka Adidas sú vyhotovené v detskej veľkosti. Nielenže odvádzajú pot, ale tiež si nimi môžete utrieť spotené čelo a ďalej pokračovať v náročnej športovej bitke. Výrobok sa hodí na indoorové i outdoorové športy. Zaistite spoľahlivý odvod vlhkosti a sústreďte sa len na váš športový výkon!

Kľúčové vlastnosti

  • 2 ks potítok Adidas
  • Na zápästie
  • farba: čierna
  • Vysoko savé
  • Zaisťujú komfort
  • Materiál: 86 % polyester, 10 % nylon, 3 % elastodién, 1 % elastan
  • Veľkosť: detská
  • Vhodné na outdoorové i indoorové športy
  • Odvádzajú vlhkosť z tela

Poznámka:
» Všetky potítka
» Všetky fitness doplnky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adidas Small Wristbands Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adidas Small Wristbands Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adidas Small Wristbands Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií