Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AdventureMenu – 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiáne

Zobraziť katalóg
AdventureMenu – 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiáne
5 2 hodnotení
MRE – Meal Ready To Eat, obsahuje mäso, energetická hodnota na 100 g: 747 kJ, hmotnosť 200 g - 4,45 €/100 g
Kód:  ADVEN08 Produktové číslo:  8595648613054

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AdventureMenu – 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiáne Predaj skončil

AdventureMenu – 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiáne

Trvanlivé jedlo Adventure Menu 100 % MÄSO: Pečené hovädzie na tymiane

Vyrážate práve na cesty, alebo len nemáte čas na varenie a napriek tomu nechcete svoje telo zaťažovať ťažko stráviteľnými polotovarmi, instantnými jedlami, či konzervami? Potom je trvanlivé jedlo 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiane od Adventure Menu presne to, čo hľadáte! Nie je to žiadny polotovar, ale poctivé domáce plnohodnotné jedlo, ktoré si so sebou budete môcť vziať ako do kempingu a na výlet do prírody, tak aj do práce. Adventure Menu Hovädzie na tymiane nie je nič iné, než prvotriedny steak nakrájaný na kocky, z hovädzieho mäsa z mladých býčkov. Mäso bolo najprv naložené do oleja a tymiánu, ktorý mu pridal tú správnu vôňu a finálnu chuť a potom bolo upečené v rúre. Jedlo neobsahuje alergény a jeho nízka hmotnosť ho predurčuje k tomu vziať si Adventure Menu do batoha na pešie výlety, keď cestujete naľahko. Trvanlivosť jedla je až 3 roky pri izbovej teplote do 30 °C. Na výrobu 200 g tohoto pokrmu bolo použitých 300 g čerstvého mäsa.


Kľúčové vlastnosti trvanlivého jedla Adventure Menu 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiane

  • Plnohodnotné, ručne varené jedlo bez konzervačných látok a bez chémie
  • Bezlepkový a nutrične vyvážený pokrm na cesty, ktorý si vďaka sterilizácii zachováva všetky živiny, ale aj výbornú chuť a vôňu
  • Hovädzí steak nakrájaný na kocky, naložený v oleji a tymiáne, opečený a kompletne pripravený na zjedenie
  • Na výrobu 200 g balenia Hovädzieho na tymiane bolo použitých 300 g mäsa
  • Trvanlivosť balenia 3 roky pri bežných teplotách
  • Vďaka unikátnemu systému samoohrevu od Adventure Menu si pripravíte teplé hovädzie na tymiane bez potreby ohňa a riadu do 12 minút
  • Český výrobok z kvalitných surovín od lokálnych farmárov a poľnohospodárov
  • Hmotnosť balenia Hovädzie na tymiane je 200 g ±5 %

Adventure Menu – plnohodnotné jedlo aj na cestách

Ponáhľate sa a nemáte čas si uvariť, vyrážate na túru, či dlhší pobyt v kempingu a tak sa zmierujete s tým, že sa budete stravovať nezdravo a „tým, čo sa nájde“? Takýto prístup k sebe samému chce Adventure Menu eliminovať. Už žiadne konzervy, ktoré sa ťažko trávia, doprajte si plnohodnotné jedlo 100 % MÄSO: Pečené hovädzie na tymiane, ktoré chutí a vonia ako práve uvarené! Všetky svoje jedlá pripravuje Adventure Menu v Českej republike z lokálnych surovín. Vy nemusíte robiť nič, stačí si len pokrm ohriať a máte kvalitné, vyvážené jedlo kdekoľvek práve budete.


Adventure Menu 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiane 200 g

Zloženie:
Hovädzie pliecko (98 %), tymian (0,5 %), repkový olej, soľ, korenie

Nutričné hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 179 kcal, 747 kJ
Sacharidy: 0 g, z toho cukry 0 g
Bielkoviny: 18,7 g
Tuky: 11,3 g, z toho nasýtené 5,5 g

Alergény:
Neobsahuje


Tajomstvo trojročnej trvanlivosti – čerstvé suroviny a sterilizácia

Pýtate sa, ako je možné, že sú jedlá Adventure Menu pripravené so zachovanými všetkými živinami a napriek tomu vydržia pri normálnych teplotách až 3 roky? Všetko je to o príprave a spôsobe konzervácie. MRE jedlo na cestu Pečené hovädzie na tymiane bolo uvarené podľa tradičnej receptúry, bez „éčok“, alebo chemických farbív, a následne zakonzervované technológiou tzv. sterilizácie. Ide o unikátny spôsob, ktorý v pokrme zachová všetky chuťové aj nutričné vlastnosti čerstvo pripraveného jedla a napriek tomu zostáva aj vizuálne ako práve uvarené aj po troch rokoch uskladnenia. Konzervácia prebieha tak, že je pokrm vystavený pôsobeniu teploty nad 100 °C, počas čoho sú zničené všetky zdraviu škodlivé mikroorganizmy. Potom sa jedlo prudko schladí a tak sú vitamíny i minerály v jedle zachované. Suroviny, z ktorých je Adventure Menu Hovädzie na tymiane uvarené, sú vždy čerstvé od lokálnych farmárov a poľnohospodárov, žiadna z prísad nie je polotovarom. Vy si tak vďaka Adventure Menu vychutnáte kdekoľvek na cestách plnohodnotné jedlo plné živín, s vôňou a chuťou ako práve pripravené šéfkuchárom.


Raňajky, obed, večera – Adventure Menu myslí na všetko

Nezáleží na tom, či ste mäsožravce, vegetariáni, či vegáni – s Adventure Menu sa dosýta naje naozaj ktokoľvek. Budete si môcť vybrať ako z českej, tak aj svetovej kuchyne, pretože Adventure Menu ponúka viac ako 15 druhov plnohodnotných jedál. Okrem pečeného hovädzieho na tymiane si môžete z plnohodnotných jedál vybrať napríklad bravčové s knedľou a kapustou, hovädzí guláš so zemiakmi, jelenie ragú so zemiakovými klátikmi, pikantný kotlík s bulgurom a ďalšie. Vegetariáni si môžu zvoliť zeleninové rizoto a vegáni napríklad tandoori quinoa. Ak túžite len a len po mäse bez prílohy, je určené priamo pre vás bravčové na rasci, alebo morčacie na cibuľke. Pri raňajkách pozostávajúcich z ryžového nákypu so slivkami, alebo žemľovky s jablkami a škoricou načerpáte energiu na celý deň. Alebo si môžete len tak strčiť do vrecka sušené Jerky z hovädzieho, alebo morčacieho mäsa a odhryznúť si, kedykoľvek budete mať práve chuť.


Teplé jedlo kdekoľvek, bez ohňa a riadu

Vyrazili ste za dobrodružstvom s balíčkom Adventure Menu 100 % MÄSO: Pečené hovädzie na tymiane v batohu, vyhladli ste a premýšľate, ako si svoje jedlo vychutnať? Máte hneď niekoľko možností, ako si hovädzie na tymiane ohriať a príprava je veľmi jednoduchá. Jedlo nie je dehydrované, takže doň nepridávate žiadnu vodu. Ak máte so sebou hrniec alebo kotlík, pokrm v ňom bude hotový približne za 2 minúty. Pri vložení celého vrecúška Adventure Menu do horúcej vody vám to zaberie asi 10 minút. Unikátnym spôsobom, ktorým disponuje Adventure Menu, je ale systém samoohrevu. Jednoducho vložíte vrecko s pokrmom do špeciálneho ohrievacieho vaku, tzv. Zipper-bagu, spoločne so samoohrevnou kapsulou a trochou vody a necháte fyziku pracovať približne 12 minút. Vnútri Zipper-bagu vystúpi teplota až na 100 °C vďaka princípu exotermickej reakcie medzi nehaseným vápnom a vodou, ktoré samoohrevná kapsula Adventure Menu obsahuje. Horúca para vám tak ohreje pečené hovädzie na tymiane aj v extrémnych podmienkach okolia. Zipper-bag potom môžete používať opakovane, kapsula je však jednorazová, zato ale úplne ekologicky rozložiteľná, takže ju budete môcť zakopať kdekoľvek v prírode a nezostane po vás žiadny odpad.


Videonávod na samoohrev s Adventure Menu


Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g
747,5 kJ (178,54 kcal) Hotovo!
Tuky
11,3 g Hotovo!
Sacharidy
0 g Hotovo!
Bielkoviny
18,7 g Hotovo!
Hlavné suroviny
Hovädzie mäso Hotovo!

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota na 100 g
747,5 kJ (178,54 kcal) Hotovo!
Tuky
11,3 g Hotovo!
Sacharidy
0 g Hotovo!
Bielkoviny
18,7 g Hotovo!

Zloženie

Hlavné suroviny
Hovädzie mäso Hotovo!

Trvanlivosť

Trvanlivosť
3 rokov Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnost
200 g Hotovo!

Príprava jedla

Spôsob prípravy
Hotové jedlo Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AdventureMenu – 100 % MÄSO: Hovädzie na tymiáne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adventure Menu - 100% MASO: Hovězí na tymiánu.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií