AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Agogs Barack 11 Ah

Zobraziť katalóg
Agogs Barack 11 Ah
Elektrobicykel – dojazd 50–70km, batéria Li-Pol 36V, 11Ah, nominálny výkon 250W, odpružená predná vidlica s reguláciou tuhosti, hliníkový rám skladací
Kód:  EKA101b Produktové číslo:  18182118

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Agogs Barack 11 Ah

Priemer kolesa:

20"

Rám:

Skladací, vystužený, s držadlom, zliatina hliníka 6061.T6

Vidlica:

Zoom Forgo 520 AMS

Brzdy:

V-brake, Tektro C310

Prehadzovačka:

MicroShift

Prešmykač:

Kľučky/prevodníky:

Kazeta:

Plášte:

Kenda K-RAD E-BIKE 20" × 1,95" s ochranou K-Shield

Hmotnosť bicykla:

22,2 kg

Bicykel Barack 11 Ah (400Wh) je navrhnutý pre rýchlu jazdu mestom a ľahký transport. Od predchádzajúceho modelu sa líši niekoľkými drobnosťami, ktoré vám prinesú ďalšie skvelé pôžitky z jazdy. Vďaka možnosti zloženia, ktoré zvládnete behom pár sekúnd, môžete bicykel kedykoľvek zložiť a vziať si ho so sebou do autobusu alebo iného dopravného prostriedku. To vám umožní mať tento šikovný dopravný prostriedok neustále k dispozícii.

Kľúčové vlastnosti elekrobicykla Agogs Barack 11 Ah (400Wh)

  • Dojazd elektrobicykla 50 – 70 km
  • Nízka hmotnosť rámu bicykla
  • Odolné plášte
  • Nastaviteľný predstavec
  • LED displej so zeleným podsvietením
  • Odpružená sedlovka

Nestratí sa ani v teréne

Agogs Barack 11 Ah (400Wh) je osadený kvalitnými značkovými komponentmi a plochými ráfikmi obutými do univerzálnych plášťov zvládajúcich aj jazdu na nespevnených cestách, navyše disponujú špeciálnou ochranou proti defektom. Samozrejmosťou je regulovateľná vidlica, ktorá vyrovná nerovnosti vozovky a prispieva ku komfortnej jazde.

Poriadna Li-Pol batéria

Pohon sa skladá z vyberateľnej Panasonic Li-Pol batérie, s ňou prejdete až 70 km na jedno nabitie. Veľkou prednosťou je ultraľahké ovládanie, ktoré zvládne naozaj každý. Skladá sa iba z dvoch tlačidiel. Jedným tlačidlom aktivujete príšľap a po stlačení tlačidla Boost sa plynulo rozbehnete aj do prudkých kopcov. Vyhnite sa dopravným zápcham a užite si svižnú jazdu s bicyklom Agogs Barack 11 Ah (400Wh).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Barack 11 Ah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Barack 11Ah 2018. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs Barack 11Ah.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií