PET PET

Airwheel - čierna

Zobraziť katalóg
Airwheel - čierna
Elektrická kolobežka elektrická, maximálna rýchlosť: 20 km / h, dojazd: 15 - 20 km, hmotnosť: 13.15 kg, nosnosť 100 kg; výkon: 350W, kolesá 8 "(palcov), rám: hliníková zliatina a magnézium, mobilné aplikácie
Kód:  SPTif1258 Produktové číslo:  8594176633190 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Airwheel - čierna

Kolobežka tak skvelá, že auto necháte doma. Musíte denne prekonávať dlhé vzdialenosti, alebo by ste sa len občas radi prešli na čerstvom vzduchu?Táto elektrická kolobežka vás zvezie rýchlosťou až 20 km / ha je vhodná takmer pre každého.Na jedno nabitie prejde až 20 km. Naviac je extra skladná - môžete ju tak vziať so sebou takmer kamkoľvek. Riadidlá sa ľahko prispôsobí výške postavy. Jazdu si tak môže užiť každý člen rodiny s výškou 150 až 210 cm. Jediným obmedzením je nosnosť 100 kg.

kľúčové vlastnosti

  • Elektrická kolobežka s dojazdom 15-20 km
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá
  • Citlivé brzdy - výrazne kratšia brzdná dráha oproti konkurencii
  • Tichý a výkonný motor - zvládne maximálny uhol stúpania 15 °
  • Kvalitný 8 "pneumatiky - pohodlná jazda aj v nerovnom teréne
  • Výkonná power banka - počas jazdy môžete pohodlne dobíjať svoj mobilný telefón
  • Nabíjanie 2 hodiny
  • Maximálna rýchlosť 20 km / h
  • Nosnosť 100 kg

Jednoduchá výmena batérie

S ľahko vymeniteľnou batériou s modulárnou úpravou sa môžete vydať aj na celodenný výlet. V prípade potreby ju jednoducho vymeníte a predĺžite tým dojazd z 15-20 km na dvojnásobnú alebo trojnásobnú vzdialenosť - podľa počtu náhradných batérií. 

Bezpečná za tmy aj za svetla

O vašu bezpečnosť sa postará dvojica svetiel. Predné svetlo má dosah svietivosti až 20 m. Zadné svetlo, umiestnené na blatníku, automaticky spína pri brzdení - upozorní tak dopravné prostriedky za vami. Dosah zadného svetla je 5 m.

aplikácia

Kolobežku môžete aj pomocou aplikácie prepojiť s vaším mobilným telefónom alebo tabletom, a zistiť tak prejdené kilometre, aktuálny dosiahnutú rýchlosť či vzdialenosť, ktorá je ešte pred vami.

výkon:
350 W

Rozmery - rozložená:
1 100 × 840 × 556 mm

Rozmery - zložená:
390 × 850 × 195 mm

hmotnosť:
13,15 kg

Kapacita batérie:
162,8 Wh

Výstup USB:
5 V

Výška platformy:
cca 107 mm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Airwheel - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airwheel - černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airwheel - schwarz.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií