AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray

Zobraziť katalóg
Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray
Sprej reflexné
Kód:  SB809a Produktové číslo:  7324

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray Predaj skončil

Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray

Albedo100 Horse & Pets s objemom 200 ml je ľahký reflexný sprej, ktorý je špeciálne určený pre použitie na kožu a srsť vašich domácich zvierat. Za denného svetla má tento bezpečnostný sprej svetlo šedú farbu. Za znížených viditeľných podmienok, v tme a za zlého počasia povrchy ošetrené sprejom jasne svietia v priamej žiare reflektorov automobilov, takže sú dobre videné. Byť videný znamená byť ochránený. Reflexný sprej zaručuje bezpečnosť na cestách.  

Sprej je ideálny pre večernú prechádzku s vaším domácim miláčikom, pri jazde na koni alebo love. Môžete ho naniesť na obojky, vodítka, nohy či chvost zvierat a na vaše oblečenie. Zvýšte svoju viditeľnosť a bezpečnosť a ochráňte seba a vaše domáce zviera v cestnej premávke používaním tohto špičkového reflexného spreja.

objem:
200 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je sprej smývatelný či ideálně vypratelný?

Diskusia a poradňa k Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Albedo100 Horse & Pets 200ml PL Reflective Spray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Albedo100 Horse&Pets PL Fényvisszaverő spray 200 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií