Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alpina Mythos 3.0 black-blue

Zobraziť katalóg
Alpina Mythos 3.0 black-blue
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – tretí rad jedného z najúspešnejších modelov spoločnosti Alpina, viac zaoblená vnútorná škrupina, technológia in-mold, nastavenie chodu systému, hmlovina, 25 veľkých vetracích otvorov, hmotnosť: 250g
Kód:  SPTalp0114nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alpina Mythos 3.0 black-blue Predaj skončil

Alpina Mythos 3.0 black-blue

Cyklistická prilba Alpina Mythos 3.0 black-blue je už 3. generáciou tohto veľmi obľúbeného modelu. Cieľovou skupinou používateľov tohto modelu sú cyklisti, ktorí hľadajú kvalitnú, ľahkú a cenovo dostupnú prilbu. Hmotnosť je 250 gramov. Táto ľahkosť sa dosiahla vďaka technológii Inmold, ktorá spája vonkajší plášť prilby priamo s vnútorným plášťom Hi-EPS. V prednej časti je sieťka proti hmyzu. Perfektné vetranie zaisťuje 25 veľkých otvorov. Samozrejmosťou je aj odnímateľný „šilt“ chrániaci oči pred slnkom alebo blatom. 

Kľúčové vlastnosti prilby Alpina Mythos 3.0 black-blue

  • Hmotnosť 250 gramov
  • 25 vetracích otvorov
  • Jednoduché prispôsobenie pomocou kolieska
  • Okrúhly tvar vnútornej škrupiny
  • Patentovaná technológia Inmold
  • Antibakteriálna vnútorná vložka

Maximálne bezpečná prilba

Vnútro prilby Alpina Mythos 3.0 je vyrobené z materiálu Hi-EPS – teda vysoko expandovanému polystyrénu. Ten obsahuje veľké množstvo mikroskopických malých vzduchových komôr, ktoré efektívne absorbujú nárazy. Výhodou tohto materiálu je vysoká miera ochrany hlavy pri zachovaní nízkej hmotnosti a tenkej konštrukcie. Vonkajší plášť prilby je vyrobený z polykarbonátu odolného voči poškriabaniu. Polykarbonát navyše obsahuje UV stabilizátory a je antistatický.

Mythos 3.0 nastavíte jednou rukou

Run System Ergo+ je sofistikovaný systém s otočným kolieskom pre rýchle, jednoduché a dokonalé prispôsobenie prilby na akejkoľvek hlave. Zaisťuje tak tesné a bezpečné prichytenie. Upnutie pod bradou je vyriešené pomocou červeného, niekoľkostupňového tlačidla, umožňujúceho presné nastavenie. Možno používať jednou rukou, teda upnutie sa dá regulovať aj počas jazdy. Prilba poskytuje správnu ochranu iba v prípade, že pri náraze zostane na hlave – nepadá, ani sa neposúva. K tomu prispievajú dva remienky Y-Clip spojené pod uchom, ktoré zaručujú perfektné prispôsobenie do posledného milimetra. A to všetko v priebehu pár sekúnd.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Mythos 3.0 black-blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Mythos 3.0 black-blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alpina Mythos 3.0 black-blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií