AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue

Zobraziť katalóg
Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue
Prilba na bicykel MTB a Mestská, spôsob upínania: otočné koliesko, EPS a In-mold, 23 ventilačných otvorov, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie a odnímateľná blikačka, hmotnosť 255g
Kód:  SPTalp353nad Produktové číslo:  SPTalp353nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue Predaj skončil

Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue

Helma k cyklistike neodmysliteľne patrí, aj na rovnej ceste môžete spadnúť a spôsobiť si vážny úraz. ALPINA PANOMA 2.0 L.E. dark-silver-blue je helma zameraná na horské bicykle. Spoznáte to podľa robustnejšej konštrukcie, v niektorých prípadoch vylepšenej ochrany hlavy zo strán a hlavne šiltu. Do mestskej premávky. Odhadnete to hlavne podľa konformnejšieho vzhľadu. Nič vám ale nebráni s helmou jazdiť na ktoromkoľvek jazdnom bicykli, určenie má vplyv na dizajn, nie funkciu.

Podstatné je, aby helma na hlave pevne držala a nekývala sa pri pohybe hlavou. Obvod vložky v helme si môžete ľubovoľne nastaviť otočným kolieskom.

Zásadné prednosti cyklistickej prilby Alpina PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue

  • Hmotnosť prilby je 255 g
  • 23 otvorov slúžiacich na ventiláciu
  • Vhodná na MTB a mestské bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií