Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alpina Panoma L.E.

Zobraziť katalóg
Alpina Panoma L.E.
Prilba na bicykel – double in mold, matná farba, užší subtílny tvar, sieťka proti hmyzu, možnosť upevnenia blikačky na zadnú stranu
Kód:  SPTbd0198nad Produktové číslo:  SPTbd0198nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alpina Panoma L.E.

Praktická prilba na bicykel Alpina Panoma L.E. v matnej farbe skvele vyzerá a ponúka optimálnu ochranu vašej hlavy pri každodennej jazde na bicykli za prijateľnú cenu. Vďaka Run System Ergo jednoducho a pokojne aj jednou rukou a za jazdy nastavíte veľkosť podľa potreby. Zadná časť prilby je pripravená pre pripevnenie blikačky pre vyššiu bezpečnosť. Helma má užší subtílny tvar, dobre sedí na hlave a 23 vetracích otvorov zaisťuje kvalitné odvetranie a komfort. Predná časť je vybavená sieťkou proti hmyzu.

Kľúčové vlastnosti prilby Alpina Panoma L.E.

  • Cyklistická prilba
  • Pre každodenné použitie
  • Matná farba
  • Technológia Double In-Mold
  • Možnosť pripevnenia blikačky
  • Antistatický povrch Ceramic odolný proti poškriabaniu a strate farby
  • Jednoduché nastavovanie veľkosti
  • Sieťka proti hmyzu

Technológia prilby Double In-Mold

 

Škrupina prilby Panoma je vyrábaná technológiou Double In-Mold, kedy je predná aj zadná časť škrupiny tvorená polykarbonátom, ktorý je veľmi pevný a používa sa napríklad ako fólia do nepriestrelných okien. Prilba je tak oveľa pevnejšia, pružnejšia, dokáže dobre rozložiť silu nárazu a chráni aj zátylok hlavy. Povrch škrupiny Ceramic je veľmi odolný voči poškriabaniu či poškodeniu, je antistatický a stálofarebný.

Parametre prilby na bicykel Alpina Panoma L.E.

Hmotnosť:
255 g

Počet vetracích otvorov:
23

Materiál:
polykarbonát

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Panoma L.E. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Panoma L.E.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alpina Panoma LE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií