AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Alpina Panoma steel-grey smaragd

Zobraziť katalóg
Alpina Panoma steel-grey smaragd
Prilba na bicykel – double in mold, užší subtílny tvar, sieťka proti hmyzu, možnosť upevnenia blikajúceho svetla na zadnú stranu
Kód:  SPTalp139nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alpina Panoma steel-grey smaragd Predaj skončil

Alpina Panoma steel-grey smaragd

Ak hľadáte cyklistickú prilbu s multifunkčným využitím za prijateľnú cenu, Alpina Panoma vám ponúkne presne to, čo potrebujete. Prilba je subtílna a má užší tvar, takže dobre padne aj ženám. Navyše je úžasne ľahká. Má dobré odvetrávanie a vďaka sieťke vás ochráni aj proti hmyzu. Jednoduchý systém nastavovania môžete ovládať dokonca jednou rukou. O svoje bezpečie sa nemusíte obávať, nakoľko prilba Alpina Panoma využíva technológiu double in-mold, ktorá stopercentne ochráni celú hlavu.

Kľúčové vlastnosti cyklistickej prilby Alpina Panoma

  • Subtílna prilba užšieho tvaru
  • Nízka hmotnosť zaisťuje pohodlnosť pri jazde
  • Veľmi dobrý systém odvetrávania
  • Veľkosť môžete upravovať jednou rukou aj počas jazdy
  • Prilba Alpina Panoma je vyrobená technológiou double in-mold

Technológia prilby Alpina pre najvyššiu bezpečnosť

Unikátna technológia double in-mold výrazne zvyšuje bezpečnosť prilby, pretože plastová škrupina z polykarbonátu je umiestnená aj na zadnej strane. 23 vetracích otvorov zaisťuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu aj pri namáhavej jazde. Predná časť prilby Alpina Panoma je opatrená sieťkou proti hmyzu. Na nastavenie veľkosti pomocou systému Run vám postačí jedna ruka a to aj počas jazdy. Na zadnú časť prilby je možné pripevniť blikajúce svetlo.

Farba:
Steel Grey/Smaragd

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Panoma steel-grey smaragd Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Panoma steel-grey smaragd. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alpina Panoma steel-grey smaragd.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií