PET AlzaBoxy Q1

Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm

Zobraziť katalóg
Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – unisex, MTB, veľkosť L na obvod hlavy od 57 do 62 cm, materiál konštrukcie EPS, vypchávky súčasťou, nastaviteľný šilt, antibakteriálna Coolmax vypchávka, hmotnosť 350 g, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTalp0108 Produktové číslo:  4003692279224 Stránky výrobcu
Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm 118,90 € Momentálne nedostupné

Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm

Cyklistická prilba Alpina Rootage white-carbon vo veľkosti 52 – 57 cm je ideálnou voľbou pre toho, kto sa venuje endure a freeride. Ide o jednu z najbezpečnejších heliem, ktoré spoločnosť Alpina vyrába. A v čom tkvie čaro tohto modelu? Plášť je vyrobený z vysokotlakového karbónového materiálu, ktorý je zárukou optimálnej ochrany. Vonkajšiu škrupinu prilby tak tvoria karbónové panely, ktoré sú nielen veľmi odolné, ale zaručujú aj nízku hmotnosť – tá sa pri modeli Rootage vyšplhala na iba 350 gramov. 

Kľúčové vlastnosti prilby Alpina Rootage white-carbon veľ. 52 – 57 cm

  • Jedna z najbezpečnejších prilieb z dielne Alpine
  • 15 vetracích otvorov
  • Veľký štítok chrániaci oči
  • Karbónové prvky
  • Antibakteriálna výstelka COOLMAX
  • Vhodná pre enduro a freeride

Bezpečná a praktická prilba

Nízka hmotnosť bola dosiahnutá vďaka technológii Inmold, ktorá spája vonkajší plášť prilby priamo s vnútorným plášťom Hi-EPS. Samozrejmosťou je sieťka proti hmyzu v prednej časti a perfektné vetranie zaisťuje 15 veľkých otvorov. Iste oceníte aj antibakteriálnu výstelku COOLMAX vnútri prilby. Samozrejmosťou je potom veľký „šilt“ na prednej strane, ktorý ochráni vaše oči pred slniečkom alebo blatom. Vnútro prilby Alpina Rootage je potom vyrobené z materiálu Hi-EPS – teda vysoko expandovaného polystyrénu. Ten obsahuje veľké množstvo mikroskopických malých vzduchových komôr, ktoré efektívne absorbujú nárazy. Výhodou tohto materiálu je vysoká miera ochrany hlavy pri zachovaní nízkej hmotnosti a tenkej konštrukcie. 

Alpina Rootage prispôsobíte v priebehu chvíle

Systém Ergo Flex je sofistikovaný systém s otočným kolieskom pre rýchle, jednoduché a dokonalé prispôsobenie prilby na akejkoľvek hlave. Zaisťuje tak tesné a bezpečné uchytenie. Upnutie pod bradou je riešené pomocou červeného niekoľkostupňového tlačidla umožňujúceho presné nastavenie. Možno používať jednou rukou, teda je možné upnutie regulovať aj počas jazdy. Prilba poskytuje správnu ochranu iba v prípade, že pri náraze zostane na hlave – nepadá ani sa neposúva. K tomu prispievajú dve remienka Y-Clip spojené pod uchom, ktoré zaručujú perfektné prispôsobenie do posledného milimetra, to všetko v priebehu pár sekúnd.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Určenie

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
L Hotovo!

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy
57 cm Hotovo!
Maximálny obvod hlavy
62 cm Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
Vypchávky Hotovo!
Počet ventilačných otvorov
15 Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Šilt
Nastaviteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
350 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Varianty Alpina Rootage white-carbon:

118,90 € - 118,90 €

Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm

Prilba na bicykel – unisex, MTB, veľkosť L na obvod hlavy od 57 do 62 cm, materiál konštrukcie EPS, vypchávky súčasťou, nastaviteľný šilt, antibakteriálna Coolmax vypchávka, hmotnosť 350 g, biela farba
Info
118,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Rootage white-carbon vel. 57-62 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií