AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Alpina Seheos L.E. darkblue-neon veľkosť 55 až 59 cm

Zobraziť katalóg
Alpina Seheos L.E. darkblue-neon veľkosť 55 až 59 cm
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel – patrí k najľahším vo svojej kategórii, skôr guľatejší tvar vnútornej škrupiny, matná farba, výroba in-mold technológiou, v prednej časti je sieťka proti hmyzu, 17 veľkých vetracích otvorov, váha: 240g
Kód:  SPTalp132 Produktové číslo:  4003692259608

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alpina Seheos L.E. darkblue-neon veľkosť 55 až 59 cm Predaj skončil

Alpina Seheos L.E. darkblue-neon veľkosť 55 až 59 cm

Cyklistická prilba Alpina Seheos L.E. darkblue-neon vo veľkosti 55 až 59 cm je so svojou hmotnosťou 240 gramov jednou z najľahších vo svojej kategórii. Aj preto je veľmi obľúbenou medzi cyklistami, ktorí hľadajú kvalitnú, ľahkú a cenovo dostupnú prilbu. Dosiahnutie nízkej hmotnosti bolo možné vďaka technológii In-mold, ktorá spája vonkajší plášť prilby priamo s vnútorným plášťom Hi-EPS. Samozrejmosťou je sieťka proti hmyzu a odpojiteľný „šilt" chrániaci oči pred slnkom alebo blatom. Perfektné vetranie zaisťuje 17 veľkých otvorov.

Kľúčové vlastnosti prilby Alpina Seheos L.E. darkblue-neon, veľkosť 55 až 59 cm

  • Patrí k najľahším prilbám vo svojej kategórii, váži iba 240 gramov
  • 17 vetracích otvorov pre skvelé odvetranie cyklistickej prilby
  • Jednoduché prispôsobenie pomocou kolieska (zadné polohovacie) pre bezpečné uchytenie prilby
  • Okrúhly tvar vnútornej škrupiny cyklistickej prilby Alpina
  • Patentovaná technológia In-mold pre väčšiu bezpečnosť prilby

Prilba Alpina s maximálnym dôrazom na bezpečnosť

Vnútro prilby Alpina Seheos L.E. je vyrobené z materiálu Hi-EPS, čo je vysoko expandovaný polystyrén. Ten obsahuje veľké množstvo mikroskopických malých vzduchových komôr, ktoré efektívne absorbujú nárazy. Výhodou tohto materiálu je vysoká miera ochrany hlavy pri zachovaní nízkej hmotnosti a tenkej konštrukcie. Vonkajší plášť prilby Alpina je vyrobený z polykarbonátu odolného voči poškriabaniu a opatreného žiadanou matnou farbou. Polykarbonát navyše obsahuje UV stabilizátory a je antistatický.

Seheos L.E. je vhodná pre každého

Run System Classic je sofistikovaný systém s otočným kolieskom pre rýchle, jednoduché a dokonalé prispôsobenie prilby na akejkoľvek hlave. Zaisťuje tak tesné a bezpečné uchytenie. Upnutie pod bradou je riešené pomocou červeného niekoľkostupňového tlačidla umožňujúceho presné nastavenie. Možno používať jednou rukou, teda upnutie možno regulovať aj počas jazdy. Prilba Alpina Seheos poskytuje správnu ochranu iba v prípade, že pri náraze zostane na hlave – nepadá ani sa neposúva. K tomu prispievajú dva remienky Y-Clip spojené pod uchom, ktoré zaručujú perfektné prispôsobenie do posledného milimetra. A to všetko behom pár sekúnd.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Seheos L.E. darkblue-neon veľkosť 55 až 59 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Seheos L.E. darkblue-neon vel. 55 - 59 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alpina Seheos L.E. darkblue-neon, méret: 55 - 59 cm.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií