AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amulet Maniac 29 (2017) Biely

Zobraziť katalóg
Amulet Maniac 29 (2017) Biely
Horský bicykel horské, do stredne ťažkého terénu, geometria QCG, vzduchová vidlica SR SUNTOUR XCR AIR, radenie Deore 2x10
Kód:  SPTif1211 Produktové číslo:  NADkolo06 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amulet Maniac 29 (2017) Biely

Priemer kolesa:

17 "19" 21 "23"

rám:

AMULET ALLOY SUPERLITE QCG2

vidlica:

SUNTOUR XCR AIR LO-R

brzdy:

SHIMANO M355 / 160 mm

prehadzovačka:

SHIMANO DEORE

Radenie:

SHIMANO DEORE 2 × 10

Kľučky / prevodníky:

SUNTOUR XCM 36 / 26T

kazeta:

SHIMANO CS-HG50 11-36T

plášte:

CST JACK RABBIT 29 × 2,1 "

sedlovka:

RACE-LIGHT 31,6

Športové horský bicykel Amulet Maniak 29 v dizajne roku 2017 vás skvele prekvapí perfektnými jazdnými vlastnosťami a nízkou hmotnosťou. Je určené pre stredne ťažký terén. Bicykel vám pomôže užiť si bezstarostnú a pohodovú jazdu. Hliníkový rám bicykla je veľký 29 "a je vyrobený z trikrát zoslabovaných rúrok. Bicykel má v prednej časti lepšiu torznú tuhosť, a to vďaka kónické tappered hlavové rúrke. Maximálny komfort zaisťuje vzduchová vidlica s pružením Air Spring a pohodlná sedlovka. Šliapací stred má závit BSA pre ľahký servis kola.

Hlavné prednosti:

  • športové horský bicykel
  • pre stredne ťažký terén
  • ľahké a pohodlné
  • originálne geometria QCG pre intuitívne vedenie bicykla
  • vzduchová vidlica a skvelé pruženia
  • komponenty SHIMANO
  • závit BSA
  • biela farba

Originálne geometria QCG

Geometria QCG - QuickCurveGeometry - je výrobcom vynájdená technológia, ktorá ponúka jazdci vysokú tuhosť v krute, a tak dovoľuje vysoké zrýchlenie pri každom zošliapnutí pedálov. Tejto unikátnej technológie výrobca dosiahol dlhším rámovým trojuholníkom, skrátením predstavca a krátkou zadnou stavbou kolesá. V kombinácii so širokými riadidlami vám to dáva pocit intuitívneho riadenia kola, ktoré perfektne drží smer a výborne zatáča.

komponenty SHIMANO

Pre bezchybné fungovanie kolesá výrobca používa kvalitné a osvedčené komponenty Shimano. Presnosť v radenie zabezpečuje radenie, kazeta a prehadzovačka, všetko od značky Shimano. Radiaca bowdeny sú vedené v jednom kuse, čím sú chránené proti vniknutiu nečistôt. Hydraulické kotúčové brzdy zaručujú bezpečnú jazdu a uloženie zadnej brzdy vnútri trojuholníka ešte bezpečnosť zvyšuje a je dosiahnuté lepšieho účinku bŕzd.

Parametre a špecifikácia

Zdvih vidlice
100 mm Hotovo!
Veľkosť rámu
M Hotovo!
Priemer kolies
29" Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Zdvih vidlice
100 mm Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rámu
M Hotovo!
Priemer kolies
29" Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amulet Maniac 29 (2017) Biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Maniac 29 Bílý (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Maniac 29 weiß (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Maniac 29 weiß (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amulet Maniac 29 fehér (2017).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií