AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Anatomický batoh Hello Kitty

Zobraziť katalóg
Anatomický batoh Hello Kitty
Školský batoh
Kód:  GR439v Produktové číslo:  8595096738422

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anatomický batoh Hello Kitty Predaj skončil

Anatomický batoh Hello Kitty

 

Veselý batoh s motívom Hello Kitty poteší každú fanúšičku tejto nestarnúcej mačičky. Možno ho využiť do škôlky či školy, na výlet, záujmové koníčky i voľný čas. Tento vydarený batoh vyniká ergonomickým dizajnom, pričom dĺžku ramenných popruhov je možné nastaviť podľa potreby. Disponuje veľkou priehradkou na zips, kam sa hravo zmestí veľa potrebných vecí. Po stranách sú umiestnené ďalšie dve kapsičky. Použité materiály zaručujú veľkú odolnosť a dlhú životnosť batohu. Vďaka čiernorůžovému dizajnu bude vaša malá slečna naozaj štýlová.

Parametre a špecifikáciea:

Motív:
Hello Kitty

Materiál:
Polyester + nylon

Rozmery:
210 × 280 × 100 mm

 

 

 

 

 


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Parametry a specifikace Hloubka 100 cm Šířka 210 cm Výška 280 cm Hmotnost 1 kg Skutečně je to popis zobrazeného batohu? Výška skoro 3 metry?

Diskusia a poradňa k Anatomický batoh Hello Kitty
Príslušenstvo pre Anatomický batoh Hello Kitty Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anatomický batoh Hello Kitty.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií