AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG XRANGER 17.3" čierny

Zobraziť katalóg
ASUS ROG XRANGER 17.3" čierny
4,9 7 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 17 ", materiál: nylon, anatomicky tvarovaný chrbát, vrecko na fľašu, nastaviteľné ramenné popruhy, odvetraný chrbát, skryté vrecko na cennosti a vodoodolný, vonkajšie rozmery (V׊×H) 52.5 cm×38 cm×21 cm, hmotnosť 1.68kg, farba čierna a červená
Kód:  NA740l1 Produktové číslo:  90XB0310-BBP100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG XRANGER 17.3" čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Poskytnite vášmu notebooku a jeho príslušenstvu tú najlepšiu starostlivosť pri prenášaní s týmto ruksakokm ASUS ROG XRANGER Backpack, ktorý disponuje prekvapivo priestranným interiérom a elegantným vyhotovením v čiernej a červenej farbe. Vo vnútri ruksaku sa nachádza vystužené vrecko na prenosný počítač s maximálnou uhlopriečkou 17", menšie vrecko až pre 10" tablet a veľa ďalších vreciek, ktoré slúžia na pohodlné uschovanie všetkého príslušenstva. Do ruksaku sa tak pohodlne vlezie okrem notebooku aj jeho nabíjačka, myš, klávesnica i vaše slúchadlá. Ruksak ASUS má na zadnej strane i puzdro na uschovanie mobilného telefónu a praktickú karabínu na kľúče. 

Kľúčové vlastnosti ASUS ROG XRANGER Backpack

 
  • Herný ruksak na prenášanie notebooku a príslušenstva
  • Vhodné pre všetky prenosné počítače s maximálnou uhlopriečkou 17"
  • Vystužené vrecká pre notebook, klávesnicu, slúchadlá i myš
  • Špeciálne 1680D balistická nylonová konštrukcia s odolnosťou voči vode
  • Spoľahlivá ochrana pri prenášaní, pádoch i dažďu
  • Vrátane vreciek pre mobilný telefón, tablet a pitie
  • Pohodlné ramenné popruhy
  • Vetraná zadná časť s výstužou a skrytým vreckom
  • Súčasťou je aj elegantná karabína na kľúče

Kvalitné spracovanie ruksaku

Pre maximálne bezpečie prenášanej techniky disponuje tento herný ruksak ASUS ROG XRANGER Backpack špeciálnou 1680D balistickou nylonovou konštrukciou s vysokou odolnosťou voči vode. Tá zaisťuje veciam spoľahlivú ochranu aj počas tých najnáročnejších podmienok, a tým predlžuje ich životnosť. O pohodlné prenášanie i pri veľkom zaťažení ruksaku ASUS sa postará vystužený chrbát s rýchlym odvetrávaním a nastaviteľné ergonomické popruhy.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
52,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,68 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
52,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,68 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vodoodolné Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bude dostupný?

Vejde se mi notebook Asus rog strix G731gt ?

Dobrý deň vôjde sa do batohu notebook g750jz?

Dobry den, aky je vnutorny rozmer? Nerozumiem preco neni uvedeny najdolezitejsi udaj? a teraz sa vas tu sto ludi pyta, ze ci sa zmesti notebook :D preco to robite? naschval? :D

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se do tohoto batohu vejde tento notebook. https://www.alza.cz/asus-fx502vm?dq=4847236 Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se pro jistotu zeptat, zda se mi do tohoto batohu vejde OMEN by HP 17-an012nc Shadow Black (šířka 423mm a hloubka 304mm). Děkuji za odpověď

Dobrý den, jak je to prosím s hloubkou a šířkou, nemáte to obráceně? Hloubka 38 cm Šířka 21 cm Jde o to, že bych do batohu potřebovala dát notebook o šířce 30 cm. Děkuji

Je tento batoh vhodný i pro studenta, který tahá nejen notebook, ale i sešity?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG XRANGER 17.3" čierny
Príslušenstvo pre ASUS ROG XRANGER 17.3" čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG XRANGER 17.3" černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG XRANGER 17,3" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG XRANGER 17,3" schwarz.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií