AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Atomic Hawx Girl 2 White/Denim Blue

Zobraziť katalóg
Atomic Hawx Girl 2 White/Denim Blue
Lyžiarky detské, typ: all mountain, vlastnosti: vnútorná topánočka s uchom na jazyku na jednoduché obúvanie a pohodlná anatomicky tvarovaná detská topánka, úroveň zdatnosti lyžiara: rekreačná, sezóna 2021/2022, mondopoint 200 mm
Kód:  SPTatm0549nad Produktové číslo:  SPTatm0549nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic Hawx Girl 2 White/Denim Blue Predaj skončil

Atomic Hawx Girl 2 White/Denim Blue

Zháňate pre svoje deti kvalitnú lyžiarsku obuv? Atomic Hawx Girl 2 bude tá správna voľba. Je to juniorská zjazdová obuv odporúčaná začínajúcim lyžiarom. Atomic Hawx Girl 2 je ideálny pre prvé pokusy na zjazdovke. Topánky sú farebne ladené do bielej a svetlo modrej. Ľahko sa zapínajú a sú vhodné pre prvé oblúčiky detských lyžiarov. Topánky majú veľmi mäkkú flexiu, takže detská noha sa môže stále pohybovať. Atomic Hawx topánky majú progresívny dizajn komína, vďaka ktorému sa dokonale prispôsobia schopnostiam a veľkosti lyžiara.  

    

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Atomic Hawx Girl 2

  • Topánky Atomic Hawx Girl 2 pre rekreačných detských lyžiarov
  • Ideálne pre začiatky na zjazdovke
  • Size Adjuster – úprava veľkosti topánok
  • Lyžiarske topánky majú 2 pracky
  • Farba: biela a svetlo modrá
    

Topánky Atomic HAWX porastú s vašimi deťmi

Pretože detské nohy rastú veľmi rýchlo, lyžiarske topánky Atomic Hawx Girl 2 sú dodávané so Size Adjuster. Táto vychytávka pridá pol veľkosti navyše. Pre menšie veľkosti pridáte vložku Size Adjuster, akonáhle nohy povyrastú, vložku vyberiete a topánky môžete používať aj naďalej.  






Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic Hawx Girl 2 White/Denim Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic Hawx Girl 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Atomic Hawx Girl 2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií