PET AP+ plus nový vizuál

Atomic HAWX MAGNA 100 Black/Lime

Zobraziť katalóg
Atomic HAWX MAGNA 100 Black/Lime
5 1 hodnotení
Lyžiarky – športové, all-mountain, jednoduché obutie, Flexia 100, papuča Silver Liner s vložkou 3M™ Thinsulate™, 40mm sťahovací pásik na suchý zips, 4 pracky 6000-Series Alu, 102mm šírka topánky, materiál polyuretán manžeta aj skelet, hmotnosť 1985g/topánka/veľ. 26.5, veľkosť mondo 26, farba čierna-limetková
Kód:  SPTatm0050nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic HAWX MAGNA 100 Black/Lime Predaj skončil

Atomic HAWX MAGNA 100 Black/Lime

Pánske lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA 100 vám na zjazdovke poskytnú dokonalé pohodlie. Sú špeciálne prispôsobené pre lyžiarov so širším chodidlom, pretože majú v prednej časti priehlavku širší skelet. Topánky výborne izolujú teplo a prispôsobia sa tvaru vašej nohy. Navyše sú veľmi ľahké. Flexia 100 zaručuje vysokú pevnosť skeletu a hodí sa teda pre skúsených lyžiarov. Topánky Atomic HAWX MAGNA 100 majú sťahovací pásik na suchý zips a kvalitné pracky 6000-Series Alu.

Kľúčové vlastnosti pánskych lyžiarskych topánok Atomic HAWX MAGNA 100

  • Lyžiarske topánky určené pre širšie chodidlá
  • Tepelne tvarovateľný skelet
  • Izolujú teplo a sú vysoko pohodlné
  • Vytvára perfektnú oporu pre vaše nohy
  • Vďaka flexii 100 sa hodia pre skúsených lyžiarov
  • Topánky Atomic HAWX MAGNA 100 sa ľahko obúvajú

Prispôsobia sa tvarom a udržia vás v teple

Topánky Atomic HAWX MAGNA 100 sa vytvarujú priamo na vašich chodidlách. Slúži na to technológia Atomic Memory Fit Shell reagujúca na teplo. Tvar skeletu potom obopne vašu nohu a poskytne vám tú najlepšiu oporu. Papuča Silver Liner obsahuje vložku 3M Thinsulate, ktorá vás udrží v teple za každého počasia. Zjazdová obuv Atomic HAWX MAGNA 100 sa ľahko obúva a povýši vaše lyžiarske zážitky na maximum.

Farba:
čierna/limetková

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic HAWX MAGNA 100 Black/Lime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic HAWX MAGNA 100 Black/Lime.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií