AP+ nový vizuál AD homeoffice

Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite

Zobraziť katalóg
Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite
Lyžiarky – športové, all-mountain, jednoduché obutie, Flexia 80, vnútorná topánočka Bronze Liner, 40mm sťahovací pásik na suchý zips, 4 pracky 6000-Series Alu, 102mm šírka topánky, Materiál polyuretán manžeta aj skelet, Hmotnosť 1816g/topánka/veľ. 26.5 , veľkosť mondo 26, farba čierna-biela-sivá
Kód:  SPTatm0055nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite Predaj skončil

Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite

Pohodlné pánske lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA 80 s technológiou Atomic Memory Fit vám ponúknu unikátnu podporu pri zimnom športovaní. Skelet topánky sa počas niekoľkých minút tepelne vytvaruje a zaručí vám ten najlepší komfort. Lyžovanie vyžaduje perfektné vybavenie, ktoré pevne obopne namáhané chodidlá, aby sa predišlo bolestiam. Ľahké, teplé a vysoko pohodlné lyžiarske topánky Atomic HAWX MAGNA 80 sú vhodné pre rekreačných aj profesionálnych športovcov.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Atomic HAWX MAGNA 80

  • Pohodlné pánske lyžiarske topánky
  • Technológia Memory Fit vytvaruje vnútro
  • Perfektne sedia presne na vašu nohu
  • Zaručia potrebnú oporu pre chodidlá
  • Topánky Atomic HAWX MAGNA 80 udržujú teplo
  • Pre bežných rekreačných aj profesionálnych športovcov

Unikátna technológia topánok Atomic HAWX MAGNA 80

Technológia Memory Fit ľahko a rýchlo vytvaruje lyžiarske topánky. Prispôsobí sa tvaru vášho chodidla a vytvára príjemný pocit opory. Skelet sa najprv v priebehu piatich minút zahreje, po dvanástich minútach je tvarovanie plne dokončené. Papuča sa nezahrieva a tvaruje sa až s ochladzujúcim sa skeletom. Obe vrstvy sa tak prispôsobia zároveň. Topánky Atomic HAWX MAGNA 80 sa individuálne vytvarujú presne na vašu nohu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic HAWX MAGNA 80 Black/White/Anthracite.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií