AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Atomic HAWX PRIME 100 Anthracite/Black/Blue

Zobraziť katalóg
Atomic HAWX PRIME 100 Anthracite/Black/Blue
5 1 hodnotení
Lyžiarky – športové, all-mountain, Flexia 100, Memory fit, Sole Flex, Papuča Memory Fit 3D Silver s vložkou 3M™ Thinsulate™, 40mm sťahovací pásik na suchý zips; 4 pracky 6000-Series Alu, 100mm šírka topánky, Materiál polyuretán manžeta aj skelet, farba šedá-čierna-modrá, hmotnosť 2080g/topánka/veľ. 26.5, veľkosť mondo 26
Kód:  SPTatm0095nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic HAWX PRIME 100 Anthracite/Black/Blue Predaj skončil

Atomic HAWX PRIME 100 Anthracite/Black/Blue

Pánske zjazdové topánky Atomic HAWX PRIME 100 ponúkajú to najlepšie, čo poskytovali modely HAWX v kombinácii s ďalšími skvelými funkciami. Papuča Memory Fit 3D Silver zaisťuje to najvyššie pohodlie vďaka predtvarovanej oblasti päty a členku. Topánky dokonale izolujú teplo za každých podmienok. Navyše sú lyžiarske topánky Atomic HAWX PRIME 100 obohatené o technológiu Sole Flex, ktorá vám zaručí dokonalú rovnováhu a kontrolu nad jazdou.  Vy si tak môžete užiť perfektný pocit zo športu a vždy podať ten najlepší výkon.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Atomic HAWX PRIME 100

  • Vylepšený model pánskych lyžiarskych topánok
  • Technológia Memory Fit 3D Silver zaručí dokonalé padnutie
  • Prispôsobia sa tvaru vášho chodidla
  • Vložka Thinsulate izoluje teplo
  • Topánky sa ľahko obúvajú a zapínajú
  • Atomic HAWX PRIME 100 vám poskytnú dokonalú oporu pri jazde

Teplé a pohodlné lyžiarske topánky Atomic HAWX PRIME 100

Vďaka technológii Memory Fit 3D si ľahko podľa potreby personalizujete skelet, vnútornú topánku a vložku, aby vám dokonale padla. Technológia reaguje na teplo, ktoré vrstvu prispôsobí presne pre tvar vášho chodidla, a to všetko v priebehu niekoľkých minút. Oblasť päty a členka je predtvarovaná, aby bol výsledok ešte dokonalejší. Vložka 3M Thinsulate vás vždy udrží v teple a zaručí vám pohodlie. Topánky Atomic HAWX PRIME 100 sú ľahké a vhodné predovšetkým pre skúsených lyžiarov.

Veľkosť:
26

Farba:
šedá/čierna/modrá

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic HAWX PRIME 100 Anthracite/Black/Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic HAWX PRIME 100 Anthracite/Black/Blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií