Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Atomic LIVE SHIELD VEST Men Black veľkosť L

Zobraziť katalóg
Atomic LIVE SHIELD VEST Men Black veľkosť L
Chránič chrbtice – pánsky, chránič chrbtice je vyrobený z veľmi odolnej a vysoko expanznej peny, špeciálne cirkulačné kanáliky integrované do materiálu odvádzajú vlhkosť a prebytočné teplo z tela von, ochrana jadra tela, polstrovanie EVA, veľkosť L
Kód:  SPTatm0176 Produktové číslo:  AN5201500L Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic LIVE SHIELD VEST Men Black veľkosť L Predaj skončil

Atomic LIVE SHIELD VEST Men Black veľkosť L

Ku športovaniu patrí aj primeraná ochrana. Chránič chrbtice Atomic LIVE SHIELD VEST je veľmi ľahký, pohodlný a príjemný doplnok každého milovníka športov, pri ktorých je potrebné si chrániť bedrové časti tela. Jeho mäkká vrstva sa prispôsobuje tvaru chrbta, vďaka čomu vás neobmedzuje pri pohybe. Cirkulačné kanáliky odvádzajú vlhkosť a teplo, takže sa vždy budete cítiť pohodlne. Vesta Atomic LIVE SHIELD VEST má integrované bočné chrániče z materiálu EVA, čiže vám poskytuje dostatočnú slobodu a bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti chrániča chrbtice Atomic LIVE SHIELD VEST

  • Chránič chrbtice pre mužov v čiernej farbe
  • Odvádza vlhkosť a nadmerné teplo
  • Materiál je tenký a ľahký, takže neobmedzuje v pohybe
  • Bočné vypchávky sú vyrobené z materiálu EVA
  • Atomic LIVE SHIELD VEST spĺňa najvyššiu úroveň certifikácie EÚ (EN 1621-2, Level 1)
  • Dokonalá a úplná ochrana bedier

Priedušná a príjemná ochrana

Okrem bezchybnej funkčnosti bol dôraz kladený aj na estetický dojem. Vzhľadom na to, že chránič chrbtice Atomic LIVE SHIELD VEST je mimoriadne ľahký a tenký, prakticky ho na svojom tele nepocítite a nebude pod oblečením vytvárať dojem hrubej vrstvy. Nylónová sieťovina Air Mesh výborne odvádza vlhkosť a nadmerné teplo. Bočné vypchávky z materiálu EVA dopĺňajú kompletnú bedrovú ochranu. Atomic LIVE SHIELD VEST spĺňa požiadavky najvyššej úrovne EÚ certifikácie pre ochranu chrbta.

Veľkosť:
L

Poznámka:
» Všetky chrániče chrbtice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic LIVE SHIELD VEST Men Black veľkosť L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic LIVE SHIELD VEST Men Black vel. L.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií