AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Atomic RS TRUNK 130L Red/BRIGHT RED

Zobraziť katalóg
Atomic RS TRUNK 130L Red/BRIGHT RED
Cestovná taška – unisex, vonkajšia textília odolná proti vode a škvrnám, jednoduché čistenie vnútorného priestoru tašky, veľký hlavný priestor, vodoodolné oddelenie na obuv, jednotlivé oddelenia v taške môžu byť spojené dohromady, vnútorné sieťované vrecká na zips, vysúvateľná horná rukoväť, 2 bočné rukoväte + 1 horná rukoväť + 1 integrovaná rukoväť, tiché veľké kolieska (8.5cm), objem 130l, rozmery 95×48×40cm, farba červená-oranžová, materiál 600D PU Coated, 600D Diamond Rip Stop TPU
Kód:  SPTatm0119 Produktové číslo:  AL5037210 Stránky výrobcu
Atomic RS TRUNK 130L Red/BRIGHT RED Predaj skončil

Atomic RS TRUNK 130L Red/BRIGHT RED

Prevážanie veľkého množstva vybavenia, obzvlášť toho lyžiarskeho, môže byť oriešok, preto firma Atomic v spolupráci s vrcholovými športovcami vyvinula túto tašku s objemom 130 l, do ktorej všetko pohodlne naskladáte a môžete vyraziť práve napríklad na hory. Okrem toho, že je taška z veľmi odolných materiálov v červenej a oranžovej farbe, ktoré odolajú nielen škvrnám, má skvele riešené úložné priestory. Skladá sa z jednotlivých oddelení, ktoré možno podľa potreby spojiť, v taške nájdete aj sieťované vrecká na drobnosti a predovšetkým vodoodolné oddelenie na dva páry lyžiarok, vďaka ktorému zostane zvyšok vybavenia v suchu.

Kľúčové vlastnosti tašky Atomic RS Trunk

  • Cestovná taška Atomic s objemom 130 l je vhodná na lyžiarske vybavenie
  • RS Trunk je z veľmi odolného materiálu proti predratiu, vode a škvrnám
  • Jednotlivé oddelenia v cestovnej taške je možné spojiť a vytvoriť tak väčšiu
  • Do tašky Atomic RS Trunk pohodlne dáte 2 páry lyžiarok
  • Vysúvacia rukoväť a veľké tiché kolieska pre jednoduché prevážanie
  • Polstrované úchyty na bočných stranách a na hornej časti
  • Červenooranžové farebné vyhotovenie

Cesty bez komplikácií

Ak vás čaká dlhá cesta, potom iste oceníte, že má táto taška veľké kolieska s priemerom 8,5 cm, ktoré sú zároveň aj veľmi tiché. Na ľahké presúvanie má vysúvaciu hornú rukoväť, dve polstrované bočné rukoväte a jedna horná zjednodušujú manipuláciu na zemi.

Objem:
130 l

Rozmery:
95 × 48 × 40 cm

Materiál:
600D PU Coated, 600D Diamond Rip Stop TPU

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic RS TRUNK 130L Red/BRIGHT RED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic RS TRUNK 130L Red/BRIGHT RED.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií