AlzaPlus+ sport Aplikace

Atomic WAYMAKER GIRL 2 White

Zobraziť katalóg
Atomic WAYMAKER GIRL 2 White
Lyžiarky – pre začiatočníkov, all-mountain, Flexia 20, Progresívny dizajn komína, vnútorná topánka Bronze Liner s vložkou 3M™ Thinsulate™, 2 pracky, Pracky z polyméru + mikro pracka, Materiál polyuretán manžeta aj skelet, farba bielo-fialová, Hmotnosť 805g/topánka/veľ. 20.5, veľkosť mondo 18
Kód:  SPTatm0074nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic WAYMAKER GIRL 2 White Predaj skončil

Atomic WAYMAKER GIRL 2 White

Doprajte svojim deťom poriadne zážitky z lyžovania s poriadnym lyžiarskym vybavením. Dievčenské lyžiarske topánky Atomic WAYMAKER GIRL 2 White v bielej farbe vás nadchnú svojím dômyselným spracovaním, ktoré eliminuje mnohé lyžiarske úskalia. Zrejme najzaujímavejšou vychytávkou lyžiarskych topánok WAYMAKER GIRL 2 je špeciálna izolačná technológia. Tá sa stará o to, aby boli nohy neustále v teple, a to aj pri veľkých mrazoch a dlhom pobyte na zjazdové dráhe. Topánky sú tiež veľmi pohodlné a dobre vyzerajú, čo mladé slečny vrelo privítajú. 

Prednosti lyžiarskych topánok Atomic WAYMAKER GIRL 2 White

  • Kvalitné dievčenské lyžiarske topánky od výrobcu Atomic
  • Elegantné biele vyhotovenie s decentnými fialovými prvkami
  • Zapínanie na 2 pracky z polyméru + mikro pracka
  • Manžeta aj skelet sú vyrobené z polyuretánu
  • Izolačná technológia 3M THINSULATE INSULATION, vďaka ktorej budú nohy neustále v teple
  • Technológia all-mountain pre ľahkú chôdzu
  • Vnútorná topánka Bronze Liner pre celodenné používanie
  • Flexia 20
  • Topánky WAYMAKER GIRL 2 sú vhodné aj pre začiatočníkov

Lyžiarky, ktoré rastú spolu s deťmi.

Detská nôžka sa neustále vyvíja a rastie. Zaobstaranie si lyžiarskych topánok nie je práve najlacnejšou záležitosťou. Nezriedka sa stáva, že lyžiarky dieťaťu vydržia sotva jednu alebo dve sezóny. Výrobca Atomic sa rozhodol, že je potrebné s tým niečo urobiť. Preto vybavil topánky WAYMAKER GIRL 2 White technológiou Size adjuster, ktorá umožňuje zväčšiť alebo zmenšiť veľkosť topánky podľa toho, ako vaše dieťatko rastie, a to až o jedno celé číslo. Túto technológiu oceníte nielen vy, ale aj vaša peňaženka.

Farba:
biela a fialová

Hmotnosť:
805 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic WAYMAKER GIRL 2 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic WAYMAKER GIRL 2 White.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií