Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport

Axon Spike

Zobraziť katalóg
Axon Spike
5 1 hodnotení
Cyklistické tretry - MTB cyklistické, spevnená odľahčená podrážka, spevnená päta, výstuha špičky, výmenné klince na špičke, 2 sťahovacie pracky so suchým zipsom, mikronastavitená hliníková pracka, odvetranie, priedušná nylonová tkanina, reflexné prvky
Kód:  SPTbd0164nad Produktové číslo:  SPTbd0164nad Stránky výrobcu

Axon Spike

Ak hľadáte bezpečnú a pohodlnú cyklistickú obuv, ktorá vám umožní si úplne užiť jazdu na bicykli, potom sú tretry Axon Spike Black MTB tou správnou voľbou. Spevnená päta, vystužená špička a reflexné prvky zaisťujú plnú bezpečnosť pre vašu nohu, ktorej sa dostane komfortu, pretože je táto obuv odvetrávaná a má priedušnú nylonovú tkaninu. Sú ľahké a pevné vďaka spevnenej odľahčenej podrážke. Špičku Axon Spike je možné navyše vylepšiť výmennými klincami, ktoré umožnia ľahšie zdolanie prekážok. Veľmi praktické sú aj dve sťahovacie pracky so suchým zipsom a micronastaviteľná hliníková pracka, ktoré vám umožní zabudnúť na šnúrky. 

Hlavné prednosti Axon Spike

  • Cyklistická obuv
  • Spevnená a odľahčená podrážka topánky
  • Bezpečná a pohodlná obuv
  • Praktické sťahovacie pracky na suchý zips
  • Odvetrávaním zaistený komfort cyklistickej obuvi
  • Kvalitný materiál
  • Štýlová čierna farba, vhodná pre mužov aj ženy

Axon Spike MTB si zamilujete

Oproti inej cyklistickej obuvi sú tretry Axon Spike MTB bezpečné, odolné a zároveň ľahké a priedušné. Ak sa chystáte do terénu, stačí nasadiť vymeniteľné klince na špičke a šliapnuť do pedálov. Tretry Axon Spike MTB vám zaistia úplný komfort a pevne obopnú vašu nohu, takže sa budete cítiť pohodlne a bezpečne. 

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Axon Spike Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Axon Spike .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií