AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá

Zobraziť katalóg
Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá
5 2 hodnotení
Cestovný kufor – škrupinový, kabínový, vnútorný rozmer: 53×36,5×24,5cm, vonkajší rozmer: 61×38,5×24,5cm, objem: 47l, hmotnosť: 3,4kg, odporúčaná nosnosť 10kg, TSA kódový zámok
Kód:  SPTbd0224 Produktové číslo:  5021627306912 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá Predaj skončil

Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá

Cestovný kufor Azure Sirocco  T-1141/3-M ABS v čiernej farbe, veľkosť M, je škrupinová, kabínová, veľmi komfortná a bezpečná batožina s objemom 47 l s odporúčanou nosnosťou 10 kg. Táto batožina má teleskopické horné madlo a ďalej bočné madlo. Kufor je možné veľmi čitateľne označiť na zadnej strane pomocou menovky. Uzatvára sa zipsom, ktorý je možné ľahko zapojiť do TSA kódového zámku. Cestovanie s touto batožinou je veľmi pohodlné vďaka zabudovanému pojazdnému systému, ktorý je vybavený dvojitými kolieskami otočnými o 360°. Vnútro kufra je vybavené deliacou textilnou prepážkou. Ak chcete cestovať komfortne a bezpečne, potom je Azure Sirocco tou správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti Azure Sirocco

  • Pojazdný systém so štyrmi kolieskami otočnými o 360°
  • Teleskopické madlo, horné madlo a bočné madlo pre ľahšiu manipuláciu
  • TSA kódový zámok pre maximálnu bezpečnosť vašej batožiny
  • Prehľadný obsah zaistí vnútorná látková prepážka
  • Spĺňa svojimi rozmermi požiadavky na kabínovú batožinu
  • Čitateľné označenie pomocou menovky, ktorá je súčasťou kufra

TSA kódový zámok kufrov Azure Sirocco

TSA čiže Transportation Security Administration je bezpečnostný systém, ktorý sa hodí prevažne pri leteckej doprave. Vyložene nevyhnutný je pri návšteve USA, Japonska alebo Austrálie. Ide o bezpečnostný systém, ktorý umožní odomknutie a opätovné uzamknutie batožiny Azure Sirocco bez jej poškodenia. Zamestnanec TSA pri nutnej kontrole odomkne váš kufor univerzálnym kľúčom. 

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Upozornění! Toto zavazadlo má uvedeny rozměry vetší než připouští většina evropských aerolinií pro kabinové zavazadlo - 55x40x23.

Diskusia a poradňa k Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá
Príslušenstvo pre Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Azure Sirocco T-1141/3-M ABS - černá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií