Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Babolat Drive lite B/P G3

Zobraziť katalóg
Babolat Drive lite B/P G3
Tenisová raketa 255 g, grip 3, nevypletená, čierno-ružová
Kód:  SPT196 Produktové číslo:  3324921233352 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babolat Drive lite B/P G3

Tenisové rakety BABOLAT majú na celosvetovom tenisovom trhu neotrasiteľnú pozíciu. Ide o rakety, s ktorými hrajú poprední svetoví hráči aj hráčky. Ich konštrukcia vychádza z neustálych inovácií a použitia najmodernejších technológií.

Špecifikácia:

Váha rakety: 255 g
Dĺžka rakety: 685 mm/27 in.
Tvrdosť: 70 ra
Veľkosť hlavy: 645 cm2
Vyváženie rakety: 340 mm
Zloženie: Graphite
Výplet: nie

Tenisová raketa BABOLAT Drive Lite je ideálna pre hráčov, ktorí preferujú ľahko ovládateľnú raketu pre agresívnu hru. Grip 3 radí raketu do kategórie, ktorú používajú tenistky alebo muži s menšou dlaňou. Raketa disponuje technológiou Intermediate Cortex, ktorá pohlcuje negatívne vibrácie lepšie, než kedykoľvek predtým. To Vám umožní neuveriteľný cit pre loptičku, väčšiu silu a kontrolu každého úderu.

  • Pri výbere gripu pamätajte na jednoduchú vec, a to, že veľkosť gripu je možné zvýšiť, ale nemožno znížiť. Ak teda váhate, prípadne ste na rozmedzí hodnôt - voľte menší grip a pridajte na neho omotávku. Tá pridá priemerne až o 2 mm na veľkosti gripu.

Jedinečné technológie

Raketa využíva novú technológiu Intermediate Cortex. Je založená na dvojitej konštrukcii, ktorá používa tlmiaci systém pre maximálny cit a o 20 % väčšiu pružnosť. To všetko pre optimálny komfort pri každom údere. Oválny tvar rámu vám poskytne zvýšenú odolnosť proti krúteniu a ohýbaniu, a tak dosiahnete väčšiu silu. Je to najľahšia raketa z radu Babolat Drive, s ktorou dosiahnete bezkonkurenčne najlepšiu ovládateľnosť. Najefektívnejší systém na spájanie rámov a strún Woofer poskytuje o 25 % dlhší čas kontaktu medzi loptičkou a strunami a dodáva tak hráčovi viac kontroly, citu a menej negatívnych vibrácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Drive lite B/P G3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Drive lite B/P G3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Drive Lite B / P G3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Drive Lite B / P G3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Drive lite B/P G3.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií