AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Babolat Pure Aero VS Tour

Zobraziť katalóg
Babolat Pure Aero VS Tour
Tenisová raketa nevypletená s vyvážením do ruky, hmotnosť 320g, dĺžka 68.5 cm, plocha výpletu 630 cm2 (midplus veľkosť)
Kód:  SPTba121nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Aero VS Tour

Ak hráte tenis aktívne alebo profesionále, potom pre vás nie je novinkou, že je potrebné mať to správne vybavenie. Moderná tenisová raketa Pure Aero VS Tour od spoločnosti Babolat je špeciálne určená pre hráčov, ktorí vyznávajú štýl od základnej čiary. Raketa je ľahko ovládateľná a pohodlná v ruke. Tenisová raketa Babolat Pure Aero VS Tour váži 320 gramov a je tak vhodná aj pre hráčov, ktorí využívajú rýchlosť lopty od protihráča. Pure Aero VS Tour je vybavená technológiami GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2 a Cortex. Vyberte si raketu, ktorá vám dá skvelý pocit z hry. Rôzne gripy v ponuke.

Kľúčové vlastnosti tenisoej rakety Babolat Pure Aero VS Tour

  • Tenisová raketa pre profecionálnych hráčov v modernom vyhotovení
  • Vhodná predovšetkým pre vyznávačov štýlu od základnej čiary
  • Ťažšia verzia Pure Aero pre väčšiu presnosť
  • Jednoduchá manipulácia
  • Raketa vybavená technológiami GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2, Cortex
  • Babolat Pure Aero VS Tour veľmi pohodlná v ruke
  • Silová a presná raketa
  • Rôzne gripy v ponuke

Pure Aero a technológie

Aero Modular 2:
S Woofer systémom, ktorý je umiestnený vo vnútri rámu uprostred rámu, je táto raketa aerodynamickejšia (+11%), čo má za následok väčšiu rýchlosť hlavy rakety.

Cortex:
CDS (Cortex Dampening System – Cortex tlmiaci systém) prenáša pozitívne vibrácie do ruky hráča – nové vyhotovenie rukoväte zaručí lepší prenos informácií do ruky hráča, ako inokedy a tým sa zlepší kontrola pri každom údere do lopty.

FSI Spin:
Otvorenejší spôsob vypletania, posunutý sweet spot a podlhovastý tvar priechodov na 6 a 12 hodinách umožňujú lepší pohyb strún a tým pádom generujú maximálny spin.

GT Technology:
GT (grafit + tungsten) Technology je hybridný materiál, v ktorom opletené uhlíkové vlákna a volfrámové vlákna prechádzajú hlavou rakety. Vďaka koncentrácii volfrámových vlákien v rôznych strategických miestach rámu zlepšuje táto technológia výkon rakety. Hlavnou výhodou je zvýšená sila a prispôsobivosť. GT Technológia s väčšou koncentráciou volfrámu v hlave rakety posilní rám rakety a redukuje tak krútenie rakety a zvyšuje jej precíznosť.

Woofer:
Patentovaná novinka Babolat, Woofer je prvá technológia, ktorá spôsobuje súčinnosť rámu a strún pri údere do loptičky. Umožňuje 25% zvýšenie času kontaktu medzi loptičkou a strunami pre viac kontroly a komfortnejší pocit.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Grafit Hotovo!
Hmotnosť
320 g Hotovo!
Hlava
Nevypletená Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
310 mm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť gripu
5 Hotovo!
Plocha výpletu
630 cm2 Hotovo!
Dĺžka
68,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Pure Aero VS Tour Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Aero VS Tour. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Pure Aero VS Tour.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií