AlzaPlus+ sport Aplikace

Babolat Pure Aero VS Tour grip 4

Zobraziť katalóg
Babolat Pure Aero VS Tour grip 4
Tenisová raketa nevypletená s vyvážením do ruky, hmotnosť 320g, dĺžka 68.5 cm, plocha výpletu 630 cm2 (midplus veľkosť), grip veľkosti 4
Kód:  SPTba123 Produktové číslo:  3324921506531 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Aero VS Tour grip 4 Predaj skončil

Babolat Pure Aero VS Tour grip 4

Ak hráte tenis aktívne alebo profesionále, potom pre vás nie je novinkou, že je potrebné mať to správne vybavenie. Moderná tenisová raketa Pure Aero VS Tour grip 4 od spoločnosti Babolat je špeciálne určená pre hráčov, ktorí vyznávajú štýl od základnej čiary. Raketa je ľahko ovládateľná a pohodlná v ruke. Tenisová raketa Babolat Pure Aero VS Tour váži 320 gramov a je tak vhodná aj pre hráčov, ktorí využívajú rýchlosť lopty od protihráča. Pure Aero VS Tour je vybavená technológiami GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2 a Cortex. Vyberte si raketu, ktorá vám dá skvelý pocit z hry.

Kľúčové vlastnosti tenisoej rakety Babolat Pure Aero VS Tour grip 4

  • Tenisová raketa pre profecionálnych hráčov v modernom vyhotovení
  • Vhodná predovšetkým pre vyznávačov štýlu od základnej čiary
  • Ťažšia verzia Pure Aero pre väčšiu presnosť
  • Jednoduchá manipulácia
  • Raketa vybavená technológiami GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2, Cortex
  • Babolat Pure Aero VS Tour grip 4 veľmi pohodlná v ruke
  • Silová a presná raketa

Pure Aero a technológie

Aero Modular 2:
S Woofer systémom, ktorý je umiestnený vo vnútri rámu uprostred rámu, je táto raketa aerodynamickejšia (+11%), čo má za následok väčšiu rýchlosť hlavy rakety.

Cortex:
CDS (Cortex Dampening System – Cortex tlmiaci systém) prenáša pozitívne vibrácie do ruky hráča – nové vyhotovenie rukoväte zaručí lepší prenos informácií do ruky hráča, ako inokedy a tým sa zlepší kontrola pri každom údere do lopty.

FSI Spin:
Otvorenejší spôsob vypletania, posunutý sweet spot a podlhovastý tvar priechodov na 6 a 12 hodinách umožňujú lepší pohyb strún a tým pádom generujú maximálny spin.

GT Technology:
GT (grafit + tungsten) Technology je hybridný materiál, v ktorom opletené uhlíkové vlákna a volfrámové vlákna prechádzajú hlavou rakety. Vďaka koncentrácii volfrámových vlákien v rôznych strategických miestach rámu zlepšuje táto technológia výkon rakety. Hlavnou výhodou je zvýšená sila a prispôsobivosť. GT Technológia s väčšou koncentráciou volfrámu v hlave rakety posilní rám rakety a redukuje tak krútenie rakety a zvyšuje jej precíznosť.

Woofer:
Patentovaná novinka Babolat, Woofer je prvá technológia, ktorá spôsobuje súčinnosť rámu a strún pri údere do loptičky. Umožňuje 25% zvýšenie času kontaktu medzi loptičkou a strunami pre viac kontroly a komfortnejší pocit.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Grafit Hotovo!
Hmotnosť
320 g Hotovo!
Hlava
Nevypletená Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
310 mm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť gripu
4 Hotovo!
Plocha výpletu
630 cm2 Hotovo!
Dĺžka
68,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Pure Aero VS Tour grip 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Aero VS Tour grip 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Pure Aero VS Tour G4.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií