Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Babolat Pure Drive Play 2014 G2

Zobraziť katalóg
Babolat Pure Drive Play 2014 G2
5 1 hodnotení
Tenisová raketa - 300 g, s výpletom, unikátna technológia PLAY
Kód:  SPT915 Produktové číslo:  3324921211220 Stránky výrobcu

Babolat Pure Drive Play 2014 G2

Užite si tenisovú hru ako nikdy predtým. Aj keď vyzerá ako klasická tenisová raketa, Pure Drive Play v sebe skrýva sofistikovaný systém senzorov zaznamenávajúcich každý váš úder. Nasnímané dáta jednoducho prenesiete do smartfónu, tabletu či počítača, kde môžete svoje údery podrobne analyzovať.

Špičkové technológie

Raketa Pure Drive Play 2014 G2 prekvapí nízkou hmotnosťou a jedinečnou technológiou Cortex Active, ktorá pri kontakte s loptičkou lepšie pohlcuje vibrácie. Vďaka tomu získate lepší cit aj silu na každý odpal, protivníka prekvapíte rýchlejším servisom a ani na chvíľu mu nedáte vydýchnuť svojimi zákernými topspinmi. Špeciálna geometria rakety zvyšuje odolnosť voči krúteniu a ohýbaniu. Celkovo je konštrukcia rámu o 20 % tuhšia ako štandardné rámy konkurenčných rakiet.

Vďaka tejto špičkovej rakete si každý pokročilý alebo súťažný hráč môže dopriať jedinečný herný zážitok, postavený na vlastnom zlepšovaní a prekonávaní vlastných rekordov s možnosťou sprístupnenia týchto úspechov ostatným hráčom - to všetko vďaka prelomovej aplikácii Babolat Play. Tá pomocou synchronizácie s inteligentným telefónom, iPhonom alebo počítačom umožňuje detailne sledovať každý aspekt hry (silu podania, rotáciu loptičiek a pod.). Tie môžete dopodrobna analyzovať a spolu so svojím trénerom následne rozhodovať, na akých stránkach vašej hry je potrebné zapracovať.

Vypilujte svoju techniku a staňte sa tenisovou jednotkou

Vysoko výkonná raketa Babolat má umiestnené senzory v rukoväti bez toho, aby došlo k zmene akýchkoľvek parametrov rakety (váha, balans), a tým bola zachovaná taká ovládateľnosť a hrateľnosť, na akú ste pri tejto rakete zvyknutí. V spodnej časti rukoväti sú umiestnené dve tlačidlá a pod krytkou USB port. Výdrž batérie je približne 6 hodín hry a raketa disponuje pamäťou až na 150 herných hodín.

Veľkou výhodou aplikácie je jej sociálny charakter a možnosť sprístupnenia vašich výsledkov a štatistík priamo medzi hráčmi, ktorí ju tiež používajú. Vďaka tomu sa členovia tejto komunity môžu navzájom podporovať, radiť si alebo medzi sebou súťažiť o lepšie skóre. Pochopte lepšie svoju hru, zapracujte na kľúčových nedostatkoch a vyvíjajte sa ďalej, a možno sa na priečkach komunitného rebríčka objavíte po boku Rafaela Nadala, Caroline Garcie a Karolíny Pliškovej, ktorí patria medzi používateľov tejto rakety a aplikácia im aj patrí.

Na synchronizáciu s inteligentnými telefónmi je potrebné:

  • Kompatibilný iPhone/telefón so systémom Android
  • Aplikácia Babolat Play
  • Registrácia
  • Aktivovať bluetooth v telefóne aj na krytke rakety a začať hrať

Na synchronizáciu s PC je potrebné:

  • USB kábel a Mac alebo PC s USB portom na pripojenie rakety
  • Registrácia na stránkach aplikácie Babolat Play
  • Stiahnuť a nainštalovať podporný softvér
  • Odpojiť raketu od PC, zapnúť ju a začať hrať

Parametre a špecifikácia:

Obsah balenia:
Kryt
USB kábel
Raketa
Návod na obsluhu

Vyhotovenie:
Technológie: Elliptic Geometry, Cortex Active, Woofer, GT
Veľkosť hlavy: 645 cm2
Vyváženie: 320 mm
Hmotnosť: 300 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
300 g Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
300 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Pure Drive Play 2014 G2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Drive Play 2014 G2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Pure Drive játék 2014 G2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií