Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Babolat Pure Strike Team

Zobraziť katalóg
Babolat Pure Strike Team
Tenisová raketa nevypletená s vyvážením do ruky, hmotnosť 285g, dĺžka 68.5 cm, plocha výpletu 645 cm2 (midplus veľkosť)
Kód:  SPTba020nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Strike Team

Či už s hrou tenisu začínate alebo už nejakú chvíľu hráte, vždy je potrebné mať to správne vybavenie. Tenisová raketa Pure Strike Team od spoločnosti Babolat je silová a presná raketa pre útočných hráčov. Odľahčený rám dáva rakete váhu iba 285 g, čo vám dá šancu užiť si hru naplno a zahrať všetky údery s presnosťou a ľahkosťou. Pure Strike Team je vybavený technológiou hybridného rámu, ktorý vám umožní lepšiu kontrolu a vyšší výkon. Vyberte si raketu, ktorá vám zaistí plné využitie rýchlosti lopty.

Kľúčové vlastnosti Pure Strike Team

  • Hybridná úprava rámu zaisťuje vyšší výkon a lepšiu kontrolu
  • Nízka hmotnosť umožňuje ľahkú manipuláciu
  • Ľahkosť a presnosť každého úderu vďaka odľahčenému rámu
  • Zosilnený rám v krčku rakety pre vyššiu presnosť
  • Raketa pre útočných hráčov

Široký výplet Pure Strike Team

Táto raketa prezývaná tiež ako „The Speed ??machine" je silová raketa, ktorá vám zaistí presnosť a je určená prevažne pre hráčov, ktorí radi útočia a vedia využiť rýchlosť protihráčovej loptičky. Vďaka širším rozostupom vo výplete symetricky stúpa váš výkon a špeciálne upravený rám poskytne kontrolu, výkon, presnosť a stálosť pri hre. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Pure Strike Team Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Strike Team. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Pure Strike Team.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií